Naken Anderson i Roma?

Anderson har spilt 73 kamper for United, men har ennå ikke scoret mål utenom i straffekonkurranser. Hvis hans første scoring kommer i morgendagens finale mot Barcelona kan seerne vente seg en spesiell feiring.

Publisert Sist oppdatert

"Hvis jeg scorer i finalen tar jeg av meg alle klærne og løper rundt på stadioen naken," sier Anderson til Manchester Evening News.

Anderson har ikke fått mye kritikk siden han kom til Manchester United sommeren 2007, men det lille som har kommet er på grunn av mangelen på scoringer. Ungguttens eneste scoringer til nå har kommet i straffekonkurransene mot Chelsea i fjorårets Champions League-finale og årets finale i Ligacupen mot Tottenham. Anderson beholder likevel fokus på hva som er det beste for laget.

"Målet mitt er å hjelpe laget og jeg vil gjøre hva som helst for å kunne hjelpe. Hvis jeg scorer er det enda bedre," sier han.

Som kjent er Darren Fletcher uaktuell til finalen etter å ha pådratt seg rødt kort i semifinalen mot Arsenal. Anderson har lyst til å vinne troféet for sin midtbanekollega.

"Jeg er veldig lei meg på hans vegne fordi alle vil spille finaler, og da spesielt Champions League-finalen. Men alle spillere har oppturer og nedturer, og han hadde et dårlig øyeblikk. Vi skal gjøre vårt beste for å vinne troféet for Fletcher og alle andre"

Powered by Labrador CMS