– Selvsagt kan vi tukte Barça!

Men Sir Alex Ferguson utroper Pep Guardiolas menn til favoritter før finalen.

Publisert Sist oppdatert

Lionel Messi og resten av det stjernespekkede Barcelona-mannskapet kan skremme de aller fleste fra sans og samling – det er Sir Alex Ferguson smertelig klar over. Likevel kommer skotten til å oppfordre elevene sine til å spille på sine egne styrker og premisser i Champions League-finalen om seks dager.

– Det er alltid en viss fare for at du bekymrer deg for mye om motstanderen. Vi må bare sørge for at vi gjør inntrykk og spiller så godt vi kan, sier 69-åringen til Sky Sports.

I intervjuet med sportskanalen medgir United-bossen at katalanerne må ansees som favoritter. Govan-mannen har uansett klokketro på kvalitetene til sine egne, og minner samtidig om at opptil flere av elevene hans har ferdigheter til å gjøre livet surt selv for de nykronede La Liga-mesterne.

– Barcelona fortjener å være favoritter – de har vært i fantastisk form denne sesongen. De har et glimrende lag, og vi må holde øye med Messi og alle de store spillerne, skryter han.

– Men ja, også vi har spillere med evne til å utrette ting, legger Fergie til, og fremhever følgende firkløver: – I Antonio Valencia, Nani, Javier Hernandez og Wayne Rooney har vi spillere som både kan skape ting og score på egenhånd.

Powered by Labrador CMS