Friskmelder seg selv

Rio Ferdinand har aldri tenkt tanken på å stå over Champions League-finalen neste uke, og sier at han vil være i god nok form til å spille mot Barcelona 27. mai.

Publisert Sist oppdatert

På grunn av en skade i leggen har ikke Rio Ferdinand spilt siden returoppgjøret mot Arsenal i Champions League. Det har vært tvil om midtstopperen kunne spille finalen mot Barcelona, men hovedpersonen selv sier han er klar.

"Jeg har ikke tenkt på å ikke spille finalen. Så enkelt er det bare, det er ingen sjanse for at det skjer," sier Ferdinand til Sky Sports.

Rio trente med ball onsdag og hadde også løpetrening, så han føler seg sikker på at han klarer alle bevegelsene han trenger for å spille kamp.

"Dette har kanskje vært den vanskeligste og viktigste kampen mot skade jeg noen gang har hatt. Det er så mye som står på spill," sier han.

"Jeg har vært så opptatt med skaden at jeg ikke har fått tenkt mye på finalen. Jeg starter å tenke på kampen når jeg sitter på flyet til Roma".

Sir Alex Ferguson har sagt at Ferdinand bør være klar til kampen mot Hull på søndag hvis han skal spille finalen i Champions League. Ferdinand sier han føler seg klar til sesongens siste Premier League-kamp.

"Du må spørre manageren om jeg spiller, men jeg er klar," sier han, noe som vil berolige United-fans verden over.

Powered by Labrador CMS