Gøran tapte mot Carrick

– Er det Howard Webb som dømmer, spurte nordmannen da United-spilleren snudde til seier på FIFA12.

Publisert Sist oppdatert

Norske Gøran Engebretsen fra Kråkerøy ble trukket ut som vinner i Vings United-konkurranse forrige uke. 27-åringen visste hvilket år United ble stiftet, og vant dermed muligheten til å møte en United-spiller til kamp på FIFA12 på Xbox.

Torsdag ble oppgjøret spilt på Vings hovedkontor i Oslo, mens Michael Carrick satt på Old Trafford som Uniteds representant.

Engebretsen stilte som Tottenham, mens Carrick fikk æren av å spille som United og de kommuniserte underveis via headsett.

Tok ledelsen

Etter at lagene følte litt på hverandre i starten fikk nordmannen så overtaket før pause. Et innlegg fra siden ble ekspedert i mål til Tottenham-ledelse.

Men akkurat som i virkeligheten – United gir seg aldri.

Carrick fastslo at han måtte få mer tempo i spillet sitt de siste 45 minuttene, og det klarte han. United og Carrick kom utpå banen som et nytt lag etter pause, og like etter hvilen kom også uttellingen. En billig straffe, mente Engebretsen, men likevel, skaden hadde skjedd. Etterpå kjørte United-spilleren kampen.

Et kvarter før slutt, i kampen som ble spilt over 2 x 4 minutter, avgjorde han med 2-1-scoringen som også ble kampens siste scoring.

– Howard Webb?

Engebretsen tok tapet med fatning.

– Carrick var utrolig dårlig i 1. omgang. Så virket det nesten som om jeg møtte en annen spiller i 2. omgang, sier han humrende til united.no.

– Samtidig la jeg merke til at han var ganske så stille da jeg ledet, og ganske så eplekjekk da han selv kjørte kampen.

– Straffen var også utrolig billig. Jeg spurte ham på headsettet om det var Howard Webb som dømte, men fikk ikke særlig respons på den. De har sikkert streng beskjed om å ikke kommentere sånt, sier han humrende.

Det var altså Ving som arrangerte konkurransen som ga nordmannen sjansen til å prøve seg mot United-spilleren.

Powered by Labrador CMS