Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League

På årets lag i verden

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld ble The Best FIFA Football Awards gjennomført, og der kåres blant annet årets lag.

Det kåres gjennom en avstemming hvor alle profesjonelle fotballspillere skal ha muligheten til å stemme, og Cristiano Ronaldo har vært med på årets lag hver eneste gang siden 2007.

Konkurransen er tøff, men portugiseren kom med på 2021-laget også.

Han er med det den første United-spilleren som er med siden David de Gea i 2018, og den første utespilleren siden Ángel Di María i 2014 (da det nok hovedsaklig var Real Madrid-prestasjonene som gjorde utslaget, siden han var der frem til sommeren).

Robert Lewandowski ble kåret til den beste spilleren i verden av fans, spillere, trenere og journalister. Bak Bayern-spissen kom Lionel Messi og Mohamed Salah (som likevel ikke kom med på årets lag) på de neste plassene.

Årets lag: Gianluigi Donnarumma – David Alaba, Ruben Días, Leonardo Bonucci – Jorginho, N’Golo Kanté, Kevin De Bruyne – Cristiano Ronaldo, Erling Braut Haaland, Robert Lewandowski, Lionel Messi.

Et litt fremtungt lag, vil nok noen si, men kanskje det går an med N’Golo Kanté på laget?

Ronaldo fikk også en spesialpris fra FIFA (pga av rekorden for antall landslagsmål):

Ronaldo la ut en melding på Instagram etter å ha mottatt den spesialutmerkelsen hvor han snakket om hvor stort det var, men også om at han vil bruke det som en motivasjonsfaktor i klubbfotballen.

– Nå er det opp til meg å gjøre denne prisen om til ekstra drivstoff og motivasjon til hjelpe oss å oppnå alle målene våre i Manchester United denne sesongen, i tillegg til i de kommende playoff-kampene i mars, slik at Portugal kan være i 2022-VM i Qatar, og vi alle kan fortsette å skrive på denne utrolige historien sammen, var noe av det portugiseren skrev.

Powered by Labrador CMS