Preview United – Fenerbahce

Les deg opp før torsdagens Europaliga-oppgjør.

Publisert Sist oppdatert

På onsdagens pressekonferanse bekreftet Jose Mourinho at Matteo Darmian kommer til å starte mot Fenerbahce, men utover det er det forholdsvis åpent.

Etter en fryktelig frustrerende kamp mot Burnley, hvor det på langt vei var et mirakel at United gikk målløse av banen, er det virkelig på tide å finne tilbake til scoringsformen.

Tabellen i Europa League-gruppa, før torsdagens kamper:

  1. Feyenoord 6p, 2-1 i mål
  2. Man. United 6p, 5-2 i mål
  3. Fenerbahce 4p, 3-5 i mål
  4. Zorya 1p, 1-3 i mål

Hvor: Kampen spilles på Şükrü Saracoğlu, i Istanbul.

Dommer: Torsdagens dommer heter Milorad Mažić, fra Serbia. Han har tidligere dømt flere store oppgjør i de største turneringene.

Manchester United

Skader: Antonio Valencia, Eric Bailly og Chris Smalling er definitivt ikke tilgjengelig til kampen, men det er noe tvil rundt Anthony Martial. Sistnevnte er med i troppen, så det er mulig at han får spilletid.

GettyImages-620597836

Premissene blir nok noe annerledes på torsdag, da Fenerbahce er kjent for å ha publikum godt i ryggen, og United kan nok forvente et trøkk fra start.

Laget:

Det er ikke helt godt å si hva slags lag Mourinho mønstrer fra start. Er dette kvelden vi får se Henrikh Mkhitaryan igjen fra start, eller får han noen minutter?

Og hva med Phil Jones, som endelig er tilbake?

Det spørs om ikke denne kampen kommer for tidlig for begge to, men det er ikke umulig at de får noen minutter.

Med tanke på dette tette programmet laget nå er midt i, er det grunn til å tro at det vil bli rotert noe.

Vi vet at Mourinho ikke tar lett på denne oppgaven, for tidligere i dag snakket han om den gode formen Fenerbahce er inne i – og det forrige oppgjøret mellom lagene.

  • Kun Zenit (87,8 %) har høyere treffprosent på pasninger i Europaligaen i år, enn Manchester United (87%)
  • På de to siste oppgjørene borte mot Fenerbahce, har Manchester United vunnet en, og tapt en.
  • Manchester United har vunnet tre av sine fem siste oppgjør i Tyrkia, sist oppgjør endte med tap (1-0 mot Galatasaray).

Fenerbahce

Dick Advocaat og hans mannskap venter på andre banehalvdel på torsdag, og det er et lag i flyt vi møter. Fenerbahce kommer rett fra en overbevisende 5-0 seier i hjemlig liga, mot Karakükspor.

ad

Dette er en kamp det er viktig for Fenerbahce å vinne, og med et hjemmepublikum som er kjent for å være høylytte, er det ingen tvil om at motivasjonen for spillerne burde være der.

På onsdagens pressekonferanse mente Dick Advocaat at den varierende formen til Manchester United kunne slå begge veier.

– Manchester United sliter for øyeblikket med å finne den beste formen på laget, men den vil komme. Zlatan Ibrahimovic kommer også til å finne tilbake til formen, akkurat nå går bare «alt» litt i mot laget.

Om hva han synes om Jose Mourinho:

– Han har vunnet alt, hvor enn han har gått. Det sier vel sitt.

“Vi ønsker å angripe, og det skal vi. Nå møter vi United på hjemmebane, og vi har fansen i ryggen. Det vil være til hjelp. ”

Dick Advocaat

Robin van Persie gjorde det utenkelige på Old Trafford; gjøre mål mot Manchester United og fortsatt motta applaus. Nedelenderen spiller nok også i morgen, og det er grunn til å tro at forsvaret til Manchester United er klar over hva han bringer til bordet. I nevnte 5-0 seier nå i helgen, sto han for to av målene.

Diskusjon:

Kampen diskuteres selvsagt allerede på unitedforumet.no, forumet vårt. Ta en titt og bli med i diskusjonen der du også.

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

TV-sending:

Kampen kan ses på Max i Norge, Kanal 9 i Sverige og på 6’eren i Danmark.

 

 

Powered by Labrador CMS