– Det blir vondt i to år til

MED VIDEO: Paul Scholes er ikke særlig optimistisk.

Publisert Sist oppdatert

United-legenden jobber nå for BT Sports, som sitter på rettighetene til Europa League-kampene. Det betyr at han deler sine tanker om det han ser av United, og etter tapet i Tyrkia var han ikke overraskende negativ.

Scholes tror fansen må belage seg på flere år med nedturer også videre.

– United har to problemer for øyeblikket. De sliter med å score mål, og å vinne fotballkamper med Daley Blind og Marcos Rojo som stopperpar…vel, da må de nesten score tre mål i hver kamp. De ser nemlig ut som om de gir bort mål hele tiden. De ser ikke fare før den skjer, de har ikke nok fart, er ikke gode nok fysisk. Det er bekymringsfullt da det samtidig ikke ser ut som om de klarer å score mål.

Newcastle United v Manchester United - Premier League

– Altså om de kan vinne en ligacup, en FA-cup eller Europa League? Basert på denne kampen så ser det ikke ut som om de kan klare det, og de siste tre årene har vist at denne gjengen ikke kan vinne ligaen.

– Jeg har vært litt deppa de siste årene, siden det er tre eller fire andre lag i Premier League som er bedre for øyeblikket.

Scholes mener imidlertid at Mourinho er rett mann, og at han må få tid. Uansett.

– Hvis man endrer manager hele tiden hvor ender man da? Men jeg lurer på om ikke Mourinho trodde at troppen var litt bedre enn det den faktisk er.

Scholes og Owen på BT Sports:

Powered by Labrador CMS