Fem spørsmål før Norge-besøket

Publisert Sist oppdatert

1. Får vi «breaking news»?

Blir Bruno Fernandes United-spiller? Harry Maguire? Sergej Milinkovic-Savic? Eller må vi vente til Romelu Lukaku er klar for Inter?

Når Ole Gunnar Solskjær letter fra Gardermoen på tirsdag er det bare en drøy uke igjen til overgangsvinduet stenger, og det er ikke umulig at det gjøres en avtale mens Manchester United er på norsk jord.

Både Maguire og Fernandes virker som sannsynlige overganger i skrivende stund. Dersom det blir utvikling i sagaene, kan pressekonferansen til Solskjær på Ullevaal bli ekstra spennende.

UNITED-AKTUELL: Bruno Fernandes.

2. Hvem er med?

Dette har vi allerede fått svaret på!

Romelu Lukaku, Alexis Sánchez og Matteo Darmian er blant spillerne som ikke er med til Oslo.

Les egen sak her!

3. Vil Solskjær drille førstelaget?

Mot Inter skal Solskjær ha kjørt laget han ser for seg kommer til å starte mot Chelsea i serieåpningen.

Men fortsatt er det mange spørsmålstegn, som ansvarlig redaktør Dag Langerød tok for seg i detalj etter Tottenham-kampen.

Hvem får mest spilletid i den offensive kvartetten? Er Mason Greenwood faktisk inne på laget? Er det Scott McTominay eller Nemanja Matic som skal spille med Paul Pogba på midtbanen? Hvem blir partneren til Victor Lindelöf nå som Eric Bailly er ute?

Laget Solskjær stiller mot Kristiansund og byttene han gjør kan gi oss noen svar.

KLAR FOR STØRRE OPPGAVER? Mason Greenwood (t.v.) har vært god i oppkjøringen. Så god at han starter mot Chelsea?

4. Hvordan er styrkeforholdet på kvinnesiden?

Manchester United rykket opp til øverste nivå i England på første forsøk, mens Vålerenga før onsdagens kamp på Intility Arena ligger på 5. plass i Toppserien.

United må regnes som favoritter, men hvor stor er forskjellen?

Og kan noen av de norske spillerne dukke opp på radaren til Casey Stoney?

United-treneren har tidligere fortalt til united.no at hun holder øye med det skandinaviske markedet.

OPPRYKK: Denne gjengen rykket opp til øverste nivå i England. Slår de Vålerenga?

5. Blir det tidenes United-fest på norsk jord?

José Mourinho var meget fornøyd med et effektivt Oslo-opphold med god stemning for to år siden, mens besøket i 2012 huskes som en folkefest.

Med en norsk United-manager og brukbare værprognoser ligger alt til rette for at dette kan bli tidenes United-fest på Ullevaal.

Manchester United har vunnet alle sine kamper i sommer, de største stjernene representert ved Paul Pogba, David de Gea og Marcus Rashford er etter alt å dømme med, kvinnelaget kommer også, og før selve kampene er det lagt opp til aktiviteter for både barn og voksne i sentrum.

Utgangspunktet kunne ikke vært bedre! Nå er det opp til United-fansen å gi Solskjær og United den velkomsten de fortjener!

Powered by Labrador CMS