Ryktesaker, uke 8

Denne mannen linkes til United igjen.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 28. februar:

11.02: Michael Carrick vet fortsatt ikke hva fremtiden bringer, siteres han på i Manchester Evening News. Kontrakten til veteranen går ut etter sesongen.

08.20: Ikke mye spennende hittil i dag, egentlig, men vi kan jo nevne ryktet som har vært ulike steder (senest Calciomercato, her gjengitt av Goal) om at United er interessert i Inter-stopper Miranda. Han ble koblet til United fra Atlético Madrid også, og den siste uka har det vært flere rapporter i Italia vedrørende Miranda og United, om enn ikke fra de sikreste kildene.

Lørdag 27. februar: 

12.58: Steve Bruce har uttalt at han ønsker å signere Nick Powell permanent fra United etter sesongen. Det siteres han på i Daily Mirror.

12.30: Ikke så veldig spennende, kanskje, men denne saken har noen sitater fra Van Gaal angående Mourinho-ryktene. Kort oppsummert:

  • Van Gaal mener det hele er absurd.
  • Han mener også at Mourinho ikke trenger å ta kontakt med ham
  • …og han mener heller ikke at United trenger å avkrefte noe.

09.15: Calciomercato hevder at United og City begge la inn bud på Juventus-spiller Alex Sandro, men at det ble avvist blankt. Så kan en jo spørre seg om det er sannsynlig at United la inn et slikt bud, siden Van Gaal skal ha vært fornøyd med venstrebackene sine (det ryktes at han la ned veto mot kjøp av ny venstreback, muligens fordi han var imponert over Borthwick-Jackson).

Fredag 26. februar:

11.00: United følger visstnok nøye med på Werder Bremens 17 år gamle spissfunn, Johannes Eggestein, som har scoret 22 mål på 16 U19-kamper for dem denne sesongen. United (og Leverkusen og Dortmund) var alle til stede da han scoret tre mål i forrige kamp, skriver Weser Kurier, ifølge Sport Witness. Det spesielle med spissens kontrakt er at den går ut til sommeren. Han kan altså dra gratis til en ny klubb allerede da.

07.50: The Sun skriver at United ønsker å forsterke med Barcelonas forsvarer, Marc Bartra. 25-åringen er kun en benkesliter i den spanske toppklubben, har kun startet tre ligakamper denne sesongen og en overgang verdt 10 millioner pund nevnes i saken.

07.45: Michael Carrick skal ha avvist en henvendelse om å dra til Kina når kontrakten hans med United går ut i sommer. Han håper i stedet å få fortsette i United, skriver Daily Mirror.

07.40: United skal lenge ha vært interessert i West Hams 17 år gamle stortalent, Reece Oxford, som har flere kamper for førstelaget deres denne sesongen, men nå har Manchester City intensivert jakten på ham.

07.35: Og Chelsea skal ha kontaktet Paris St. Germain angående Edinson Cavani, som også har vært koblet mye til United. Dette ifølge franske Mercato365.

07.30: Neymar, som har vært koblet til United en stund, skal ha skrevet under på en ny femårskontrakt med Barcelona, skriver brasilianske ESPN.

Torsdag 25. februar:

08.00: Inter-back Yuto Nagatomo bruker United for alt det er verdt. Det har ikke vært noe offisielt – ei heller veldig gode uoffisielle kilder – men han klarer ikke å stoppe å snakke om at han IKKE vil til United. Nå er det agenten som sier at han ikke vil til United. Nei vel, lykke til i en eller annen middelmådighet når du forlater Inter, da…

07.55: Litt på siden av United, men likevel. Gary Neville skal visstnok få tilbud om en toårskontakt som manager i Valencia. Etter en elendig start har klubben vunnet sine siste kamper med Neville som sjef.

07.45: Den portugisiske avisa Record skriver at United har vunnet kampen om Benficas vidunderbarn, Renato Sanches. Den 18 år gamle midtbanespilleren skal også være ønsket av Real Madrid, men United og Benfica skal ha inngått en muntlig avtale. Prisen? I alle fall 40 millioner euro garantert – og opp mot 20 millioner euro i klausuler, skriver AS – som altså gjengir informasjon fra Record.

Onsdag 24. februar:

20.00: I et intervju med Sport Witness forteller Andreas Pereiras agent, Leonardo Scheinkman, at den offensive brasilianeren ikke har noen planer om å forlate Manchester United. Det har blitt ryktet at Pereira har vært på vei ut dørene på Old Trafford grunnet hans ønske om å spille i det kommende sommer OL i 2016. På spørsmål om en mulig Pereira-overgang svarte Scheinkman følgende:

– Ikke som jeg er klar over. Han vil bli i Manchester United.

18.30: Ifølge Sport Witness skal United være klare til å punge ut for Inter Milan-spiss Mauro Icardi. Argentineren, som for øyeblikket er Milan-klubbens kaptein, har vært effektiv denne sesongen og scoret 11 mål på 19 forsøk på mål. Det er italienske Gazzette dello Sport som hevder United er villige til å betale £31.4m for spissen den kommende sommeren. De skriver også at det «ikke er en hemmelighet» at Jose Mourinho blir manager i United neste sesong.

10.00: – Om jeg må bgynne i en ny jobb i morgen så vil jeg gjøre det, men det beste for meg er å kunne starte i en ny klubb, et nytt prosjekt i sommer, før neste sesong, sa Jose Mourinho under en reise til Singapore onsdag.

07.55: Jose Mourinho ønsker ikke å overta som United-manager midt i sesongen. Derfor ligger det an til at Louis van Gaal får fortsette. Mourinho vil også få en bonus på fire millioner pund om han leder United til ligagull, skriver Daily Mirror.

07.50: Peter Cowgill var mannen som fkk JD Sports opp på beina igjen. Nå er han aktuell som ny direktør i United, for å hjelpe Ed Woodward, skriver The Sun. Cowgill er livslang United-fan, og er på de fleste hjemmekamper.

07.45: Bragas Rafa Silva har vært nevnt av en av de som Jose Mourinho kanskje kunne hente til United hvis han kommer til sommeren, og United skal ha budt 15,5 millioner pund for ham, ifølge ITA Sport Press.

07.40: Det var mye oppstyr rundt Felipe Anderson fra Lazio tidlig i uka, men nå sier brassens agent at det overhodet ikke har vært noe kontakt mellom spilleren og United, ifølge Daily Star (kilder fra Brasil).

Tirsdag 23. februar:

17.43: Vi holder oss i Portugal: Flere aviser der skriver om José Mourinho i dag, og det blir ikke lagt skjul på at de tror at en avtale er så godt som spikret. Det rapporteres om suksessfull husjakt i Manchester-området, i tillegg til at det blir meldt at Mourinho ikke vil ta jobben før sommeren uansett.

mourinhogiggs (650 x 358)
KANDIDATER: Dette bildet ser ut som om det er tatt rett etter at noen har stilt spørsmålet «er det noen som har lyst på United-managerjobben?».

17.16: Rafa Silva i Braga linkes til United, og med Jorge Mendes som agent, og Mourinho muligens på vei til United, så vil nok ikke ryktene fortsette med det første. Flere i England skriver nå at United så ham i aksjon i forrige kamp, men etter det United.no kan se baserer det seg på en A Bola-rapport som melder at Monaco så på ham. Den portugisiske avisen skriver uansett at United er blant klubbene som kan gi Monaco konkurranse om kantspilleren.

07.55: I dag starter vi med ESPN, som hevder at Michael Carrick vurderer å dra utenlands, av frykt for at han ikke vil bli tilbudt en ny avtale med Manchester United.
Klubber både i MLS (USA) og Midtøsten skal ha vist interesse for 34-åringen.

Mandag 22. februar:

17.05: Men så kommer kontrabeskjeden. I Lazio nekter de for Felipe Anderson-ryktene, og ifølge ESPN har den italienske klubben publisert en pressemelding hvor de benekter ryktene. Les mer hos ESPN her.

15.45: Lazio-president Claudio Lotito hevder overfor Calciomercato at klubbens brasilianske midtbanespiller Felipe Anderson drar til Old Trafford til sommeren.
United skal ha vært i forhandlinger for å hente 22-åringen allerede i januarvinduet, men rakk ikke å fullføre overgangen.
– Felipe Anderson drar til Manchester United for €60 millioner (£47 mill.) neste sesong, skal Lotito ha sagt, ifølge kilden, før han fornøyd la til:
– Jeg kjøpte ham for €8 millioner, og nå har jeg allerede solgt ham for €60 millioner.

07.55: Uansett hvem som måtte sitte med managerjobben når den tid kommer, vil Manchester United forsøke å få til en avtale med Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang. The Independent nevner her en pris på £60 millioner.

07.50: Manchester Evening News skriver at Jose Mourinho selv mener at han har en «gentleman’s agreement» med Ed Woodward om å bli Uniteds neste manager.
Da Woodward kontaktet Mourinhos agent, Jorge Mendes, bare timer etter torsdagens ydmykende resultat i Danmark, skal det ha vært for å forsikre seg om at Mourinho fortsatt var interessert i managerjobben.
Samtidig skriver The Guardian at den tidligere Chelsea-manageren vil se etter andre muligheter dersom han ikke har blitt tilbudt United-jobben ved sesongslutt.

Powered by Labrador CMS