Holder utlånsmulighetene åpne

Men Federico Macheda utelukker et nytt opphold i Italia.

Publisert Sist oppdatert

«Kiko» tilbragte en halv sesong på utlån i Sampdoria i fjor, men høstet ingen stor suksess i hjemlandet. Rett etter at låneoppholdet ble klart, fikk laget ny manager, og italieneren fikk lite spilletid i Serie A.

I United er imidlertid konkurransen stor, og det går mot et nytt utlån for 20-åringen i januar. Da har han imidlertid ikke tenkt seg tilbake til støvellandet.

– Et låneopphold fra januar av? Det finnes muligheter, men jeg drar definitivt ikke tilbake til Italia, sier Macheda til tuttomercatoweb, ifølge Sky Sports.

Men det betyr slettes ikke at han har gitt opp sin fremtidige karriere på Old Trafford,

– Jeg vil helst spille i England, både i dag og i morgen, for jeg ønsker at fremtiden min skal være i Manchester United.

– Vi har fått forespørsler fra Premier league, noe vi for tiden evaluerer. Vi kommer til å ta en avgjørelse når den tiden kommer.

Mens Macheda slet benken i Sampdoria, briljerte Danny Welbeck for Sunderland. Den Manchester-fødte angriperen har også fått sitt gjennombrudd i United denne sesongen. Macheda har imidlertid fullt tro på sine egne ferdigheter og tror han kan bli like god som sin spissmakker gjennom flere år.

– Situasjonen min i United? Vi har mange spisser og det er vanskelig, men jeg forstår situasjonen.

– Welbeck har eksplodert. Jeg har vært ute i én måned og kom tilbake i et ti minutters innhopp på lørdag.

– Welbeck er en fantasisk spiller og et veldig bra menneske. Jeg har spilt ved siden av han siden jeg var 16, og vi var sammen på juniorlagene. Jeg tipper han blir en stor stjerne i fremtiden. Jeg tror også jeg er kapabel til å bli like god som han, for selv om jeg har fått en del kritikk, er jeg bare 20 år.

Powered by Labrador CMS