Forsvinner i januar?

Agenten hans hevder at Federico Macheda er inne i sine siste par måneder som United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Giovanni Bia, som representerer Uniteds 21 år gamle italienske angriper, sier ifølge Sky Sports til det italienske nettstedet tuttomercatoweb.com at klienten hans kommer til å forlate Old Trafford når overgangsvinduet gjenåpner over nyttår. En retur til hjemlandet anses derimot som lite sannsynlig.

Den knallharde konkurransen om spissplassene har ført Macheda ytterligere nedover Uniteds rangstige, og nå, tre og et halvt år etter hans matchavgjørende debutkamp mot Aston Villa, er det altså mye som tyder på at reservelagets toppscorer har fått nok.

– I øyeblikket er det ikke plass til Federico, så det er klart at han kommer til å dra sin vei i januar, uttaler Bias til nettstedet.

– Jeg tror derimot ikke at han drar tilbake til Italia, sier han videre, og begrunner dette med at kliubber på det tidspunkt av sesongen ønsker seg spillere som allerede er klare til å gå rett inn på laget.

– Så med mindre det finnes noen som er beredt til å ha et mer langsiktig perspektiv, så drar han neppe dit, konkluderer Bia.

Macheda, som denne sesongen har nettet seks ganger på syv opptredener for U21, kom til United fra Lazio for vel fem år siden.

Powered by Labrador CMS