Da Macheda sendte Old Trafford til himmels

VIDEO Det er på dagen tre år siden den 17 år gamle Federico Macheda kom inn som innbytter og sikret dramatisk overtidsseier mot Aston Villa.

Italieneren, som ble belønnet med en plass i troppen etter å ha scoret hat-trick på reservelaget bare få dager i forveien, ble kastet innpå i med en halvtime igjen i kampen mot Birmingham-laget. På daværende tidspunkt var gjestene oppe i en 2-1-ledelse.

I et desperat forsøk valgte Sir Alex Ferguson å nærmest kaste alle mann i angrep, og med ti minutter igjen på klokka fikk Ronaldo lønn for strevet da han satte inn 2-2 med en markkryper. Men, med Liverpool hakk i hæl på tabellen, var ett poeng minst to for lite.

Og det var Federico Macheda helt enig i. Nesten to og et halvt minutt på overtid, vendte han bort sin oppasser før han… ja, du kan jo forsåvidt se sluttresultatet selv.

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/DpbHcgi-ONA» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

Her kan du for øvrig lese kampreferatet fra 3-2-seieren, som første United opp på tabelltoppen – ett poeng foran Liverpool.