Macheda klar for QPR

Rio Ferdinand rådet italieneren til å dra, og nå kan han debutere allerede mandag.

Publisert Sist oppdatert

United-spissen går til Premier League-klubben på lån ut sesongen,og vil spille med draktnummer 33 under manager Neil Warnock.

– Det er noen veldig gode spillere i klubben nå, og jeg ser frem til å trene og spille med dem. Jeg vet også at fansen er veldig, veldig entusiastiske her, og det er noe jeg også liker, sier Macheda til QPRs nettside.

– Jeg snakket med Rio Ferdinand før jeg bestemte meg, og han sa at QPR er en veldig bra klubb og at å dra hit vil hjelpe utviklingen min, legger han til.

Warnock var selvsagt også fornøyd.

– Dette er en fantastisk mulighet for begge parter. Federico får ikke spille fast i United grunnet all den kvaliteten de har i laget. Alle i ligaen er misunnelige på det Sir Alex kan velge i, men det han ønsker er å gi Federico mer spilletid i Premier League siden jeg er sikker på at han er en del av fremtidsplanene deres. Jeg tror dette kan fungere fordi Macheda er positiv, en god avslutter og alltid finner gode posisjoner i og utenfor straffefeltet.

– Han er fa til å legge press på forsvarsspillere, er sterk og også ganske rask. Hvis vi kan få ballen til ham i de rette posisjonene så er jeg sikker på at han skaffe oss noen mål. Dette er en fantastisk start på overgangsvinduet vårt. Jeg har sagt hele veien at vi ønsket et par yngre spillere inn, og det er akkurat det vi er i ferd med å gjøre, sier QPR-manageren.

QPR spiller hjemme mot Norwich mandag. Deretter venter MK Dons borte i FA-cupen og Newcastle borte i serien. Så spørs det når Macheda får debutere.

Den 20 år gamle italieneren har scoret fem mål på totalt 33 kamper for United siden debuten som 18-åring. I QPR skal han kjempe mot blant annet Heidar Helguson og Jay Bothroyd om spilletid helt på topp.

Powered by Labrador CMS