Macheda lånes ut

Sir Alex har sagt det tidligere, og nå bekrefter Federico Machedas agent at spilleren trolig forlater Old Trafford i januar.

Publisert Sist oppdatert

Giovanni Bia, mannen som representerer Uniteds 20 år gamle angriper, sier ifølge ESPNSoccernet at Macheda trenger spilletid. Og når han ikke får det på Old Trafford, må han søke det annetsteds.

Denne høsten har den tidligere Lazio-spilleren blitt tilgodesett med to ligacupkamper fra start, og ellers tre korte innhopp. Dette er naturligvis altfor lite til å oppnå tilfredsstillende kampform.

– Han kan ikke fortsette med bare å få spille 15-20 minutter av gangen, sier Bia, og bekrefter at han har pratet med Sir Alex Ferguson om situasjonen, og mottatt hans støtte til utlån av spilleren. Bia sier også at han har mottatt forespørsler fra flere klubber, og at disse vil bli evaluert den første uken i januar.

  • For snart et år siden ble Macheda lånt ut til Sampdoria for resten av sesongen. Det forløp imidlertid ikke særlig tilfredsstillende for noen parter. Manageren som hentet ham til den daværende Serie A-klubben ble sparket etter kort tid, og siden ble det lite spilletid på den innlånte.

Les også:

Holder utlånsmulighetene åpne

Powered by Labrador CMS