– Støtten er viktig

Fansen har vært til stor hjelp hittil, mener Rooney, som mener seier mot Arsenal vil være et stort løft for United.

Publisert Sist oppdatert

De fleste er nok enige i at stemningen ikke alltid er like god på Old Trafford, og at lydnivået godt kunne vært litt høyere. Mot Real Sociedad skapte testingen av en syngeseksjon god stemning, og også i enkelte andre kamper i år har lydnivået virket å være noe bedre enn i enkelte kamper tidligere.

Wayne Rooney har fått mye skryt av fansen denne sesongen, og nå sender han skryt tilbake.

– Fansen er alltid briljant, og denne sesongen har de igjen vært til stor hjelp for spillerne. Vi sier alltid det at på de store kveldene på Old Trafford står fansen bak laget, og det gir en god atmosfære, sier Rooney i et intervju med kampprogrammet United Review.

– Det gir deg alltid et løft, og det er den beste atmosfæren å spille i. Spillerne responderer virkelig på det. Jeg vet at i enkelte kamper trenger fansen at spillerne begeistrer dem, men jo mer supporterne står bak laget jo større forskjell gjør det. Virkelig, det er et stort løft når United-fansen står bak oss, og når Old Trafford gir høy lyd fra seg er det virkelig «skremmende» for det andre laget. Så den støtten for oss viktig.

syngefans

– Å vinne er alltid viktig i denne kampen, dette er ikke noe annerledes.  At Arsenal er åtte poeng fremfor er for mye, vi vil ikke tenke på å gi dem ytterligere tre poeng.

– Selv om det er tidlig i sesongen, og ingen skal ta av på dette stadiet, så erkjenner vi at dette er en svært viktig kamp for oss. Å vinne i dag ville vært et stort løft for oss, avslutter Rooney.

Powered by Labrador CMS