Har sendt ut advarsel til fans før derbyet

Klubben har sendt uten advarende mail til fans som har hatt en tendens til å møte opp sent på Old Trafford. Dette blir møtt med blandede reaksjoner.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har i forkant av byderbyet mot City besluttet å sende ut mail til supportere som flere ganger har dukket opp sent til kamper.

I tillegg har de besluttet å gi et tilbud til de som møter opp tidlig.

Årsaken til at de gjør dette er kampens størrelse, samt at det er ventet snø og omfattende juleshopping samtidig som søndagsmatchen starter.

Våre databaser viser at…

I brevet (gjengitt hos Daily Mail) heter det:

«Våre databaser viser at du har ankommet stadion ved, eller etter kampstart for de fleste av PL-kampene denne sesongen.»

«Som du vet har vi måttet trappe opp sikkerhetsprosedyrene våre, og det er veiarbeid som skaper trafikkproblemer rundt stadion. Dette betyr at fans må møte opp tidligere enn vanlig for å rekke kampen».

«I tillegg, på søndag, ventes det mye snø i tillegg til at man også må ta juleshoppingrafikken ved Trafford Centre i betraktning.»

«Vennligst ankom stadion før klokken 16.30 (15.30 engelsk tid) denne søndagen», heter det avslutningsvis.

For å sørge for at fansen hører etter, har klubben tilbudt halv pris på drikkevarer i kiosken mellom 15.30 og 16.30 (14.30 og 15.30 engelsk tid). De tilbyr også å vise Merseyside-derbyet, som går rett før Manchester-derbyet, på storskjerm.

Brevet flere har fått tilsendt på mail, er signert Dan Schofield, arrangementsansvarlig ved Old Trafford.

Kjære Dan Schofield..

Tanken med budskapet er i og for seg godt. Det er en fordel for alle at fans kommer tidlig til kamp, for å hindre enorme køer like før kampstart.

Flere reagerer imidlertid på måten de velger å formidle dette på.

– Jeg kommer ikke til å komme tidlig for å se på scouserne. Jeg kommer til å være «fashionably late», sier en.

Ian Stirling i Manchester United Supporters Trust (MUST), reagerer imidlertid mer på overvåkningen.

– Kjære Dan. Slutt å vær en nysgjerrigper. Hvis du brydde deg om forsinkelsene ved inngangsportene, hadde du heller holdt deg til mer kvalifisert sikkerhetspersonell og konkurransedyktige priser på mat og drikke, skriver Stirling.

En annen, Geoff Pearson (foreleser ved Universitetet i Manchester), skriver:

– Jeg fikk også den «du kommer alltid for sent-mailen». Beklager, United, men å stå fast i en massiv menneskemengde og drikke øl fra plastglass konkurrerer ikke med en skikkelog oppladning til kamp. Jeg kommer 20 minutter for sent for å unngå kø, skriver han.

Hva syns du om tiltaket?

Powered by Labrador CMS