Nær, forestående skilsmisse

SPORT WITNESS: Nederlandske De Telegraaf levner Radamel Falcao få sjanser til permanent kontrakt.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og har dermed bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Dagens sak fra Sport Witness er alt annet enn oppsiktsvekkende. Den bygger bare oppunder oppfatningen av at Radamel Falcao trolig ikke vil bli tilbudt permanent kontrakt når den nåværende låneavtalen med Monaco utløper til sommeren.
Likevel mener Sport Witness at det er verdt å merke seg at selv De Telegraaf deler denne oppfatningen.

Fra Nederland:
Louis van Gaal forbereder skilsmisse i Manchester United

AV: Sport Witness

Den nederlandske avisen De Telegraaf var langt tidligere ute enn alle andre med nyheten om Louis van Gaal til Manchester United. Ja, de hadde et så stort forsprang på de øvrige at nyheten ble delt på sosiale medier allerede før britiske aviser fikk sjansen til å løfte den frem og sette sitt eget eksklusivitetsstempel på den. Når De Telegraaf formidler en mening om Van Gaal og Manchester United, er den derfor vel verdt å lytte til.

Manchester United v Tottenham Hotspur: U21 Premier League
Falcao – på vei bort, ifølge De Telegraaf

I sin onsdagsutgave hevder avisen at Van Gaal forbereder Manchester Uniteds skilsmisse fra Radamel Falcao. De mener at manageren, ved å degradere Falcao til U21-laget, bare forsterket oppfatningen av at colombianeren nærmer seg utgangsdøren. De Telegraaf skriver at «det er nesten helt sikkert at han kommer til å forlate klubben», og mener klart og tydelig at det er svært liten sjanse for at spillerens lånekontrakt vil bli gjort permanent.

Det er selvsagt ikke noe nytt De Telegraaf kommer med denne gangen. Likevel; at selv ikke de ser noen vei tilbake for Falcao, er ytterligere en indikasjon på at colombianeren kommer til å forlate Old Trafford til sommeren.

Depay forlater PSV

Nederlandske rapporter fastslår denne uken at Memphis Depay helt sikkert kommer til å forlate PSV til sommeren. De inneholder imidlertid ingen påstander om samtaler med Manchester United eller henvendelser fra Louis van Gaal. Hvor spilleren havner til slutt er foreløpig helt i det blå.

Powered by Labrador CMS