romano-tittel

– Dette er Uniteds ønskeliste

Fabrizio Romano gir oss en oppdatering på det viktigste rundt United på overgangsfronten.

Publisert Sist oppdatert

Fire spillere inn, ti spillere ut.

Det er fasiten for Uniteds overgangsmarkedet foreløpig. Likevel ser det ut til at det gjenstår en del arbeid på overgangsmarkedet for Erik ten Hag.

– For Manchester United sin del handler det nå om kartlegge sine siste mål på overgangsmarkedet. De har gjort en strålende jobb med å signere spillere som André Onana, Mason Mount og Rasmus Højlund, men nå er det helt avgjørende at de klarer å selge spillere, det sier Fabrizio Romano til United.no.

Uniteds prioritet

United ryktes stadig til nye spillere.

Den siste tiden har navn som Benjamin Pavard og Jean-Clair Todibo dukket hyppig opp i ryktespalten, men det er en annen spiller som troner øverst på prioriteringslistene til United, ifølge Romano.

– Fred har allerede dratt til Fenerbache, og de jobber også med å kvitte seg med Donny van de Beek. Om de klarer det, kan de starte den ordentlige jobben med å signere Sofyan Amrabat. Han er Uniteds prioritet på overgangsmarkedet, men han er ikke det eneste navnet på listen. Likevel er han den spilleren og muligheten United vurderer for øyeblikket.

ACF Fiorentina v Torino FC - Serie A
NESTE SPILLER INN?: Sofyan Amrabat jaktes av United, ifølge Fabrizio Romano.

Den italienske overgangseksperten utdyper situasjonen rundt Amrabat:

– De har allerede hatt positive samtaler med spilleren og hans representanter og de er stadig i kontakt. Det er opp til klubbene å komme til enighet, men de venter også på avklaring rundt fremtiden til Van de Beek, en situasjon som skal diskuteres igjen i løpet av de neste dagene.

– Maguire formelt solgt

Det er ikke bare midtbanen til United som potensielt skal forsterkes, også forsvarsfireren kan enede opp med opprustning. På den listen står det fire kandidater ifølge Romano.

– Foruten midtbanen, regner jeg med at midtstopperkabalen snart blir lagt. Maguire er allerede formelt solgt til West Ham for £30 millioner, men United venter på at Maguire og West Ham skal komme til enighet om de personlige betingelsene. Og hvis det skjer, vil United forsøke å hente inn en ny stopper.

Benjamin Pavard
ØNSKET PÅ OLD TRAFFORD: Benjamin Pavard.

– Jeg blir fortalt at Pavard og Todibo står øverst på ønskelisten. Men Tapsoba og Marc Guehi står også på listen. Jeg føler imidlertid at Pavard, siden han også kan spille høyreback om det trengs, er en god mulighet, mens Todibo også blir ansett som et stort talent. Men det avhenger også av prisen. Todibo er dyrere enn Pavard, men lønnskravene vil være annerledes.

Veien videre

Overgangsvinduet stenger 1. september, noe som betyr at United fortsatt relativt god tid til å hente inn flere forsterkninger. Likevel er det en oppfattelse om at Ten Hag ønsker å få satt troppen så fort som mulig.

Romano beskriver veien videre for United på denne måten.

– Det som skjer nå, er at United kommer til å kartlegge alle detaljer før de bestemmer seg for hva de skal foreta seg, men de kommer til å gå for en ny midtstopper etter at de har signert en ny midtbanespiller. Og det er altså Amrabat som topper den ønskelisten, avslutter Fabrizio Romano til united.no.

Da gjenstår det bare å se hvilke spillere som forlater United og hvem som kommer inn før overgangsvinduet stenger.

Hvem håper du på?

Powered by Labrador CMS