Vellykket operasjon for Vida

Sir Alex Ferguson kom med skadeoppdateringer på fredagens pressekonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Der kunne United-bossen blant annet røpe at Nemanja Vidic omsider har vært gjennom en vellykket kneoperasjon. Inngripenen betyr ifølge Sir Alex at kapteinen i rute til 2012/2013-sesongen.

– Ja, operasjonen gikk helt etter planen. Det var ikke nødvendig å fjerne noe inne i kneet, men samtidig var det en omfattende operasjon – hvilket betyr at han ikke er tilbake før neste sesong, bekreftet United-bossen på fredagens pressekonferanse på Carrington.

Påfølgende gode nyheter var det imidlertid at Anderson gjør stadige framskritt.

– Ja, han har virkelig kommet seg. Han har trent bra, men fortsatt er det mye trening som gjenstår før han er tilbake for fullt, røpet Ferguson, som også hadde oppmuntrende tilbakemeldinger vedrørende helsetilstanden til landsmannen Fabio: – Fabio er slettes ikke langt unna. Ja, kanskje han er tilbake innen ti dager, la United-bossen til.

Sir Alex uttrykte dog bekymring på Tom Cleverleys vegne. Unggutten har ikke vært i aksjon for Manchester United siden han haltet av banen på Goodison Park i oktober, og tilsynelatende er det slik at ankelskaden regelrett nekter å slippe taket.

– Det er et stort tap for oss at vi fortsatt må klare oss uten ham i tiden fremover. For meg er han kanskje en av de beste midtbanespillerne i Storbritannia! Han er enormt lovende, så han er absolutt et stort tap.

Et velkjent ordtak sier at en ulykke sjelden kommer alene. Derfor synes Sir Alex det var passende å avrunde pressekonferansen med å si at også Michael Owen var langt unna en retur til fotballbanen.

Powered by Labrador CMS