To skader for de utlånte

Det gikk bra for Fabio i helga, men ikke for Uniteds andre utlånte spillere.

Publisert Sist oppdatert

Fabio, QPR, ut sesongen:

Uniteds utlånte back fikk de første 45 minuttene da QPR spilte 1-1 borte mot tyrkiske Trabzonspor. Tyrkerne maktet ikke score da Fabio var på banen, og han fikk også skryt for å ha vært aktiv offensivt. QPR er dermed fortsatt ubeseiret i treningskampene sine denne sommeren.

PS. Ji-Sung Park, som altså er solgt til QPR, spilte en drøy time for London-laget.

Ben Amos, Hull:

Amos pådro seg en hjernerystelse tidligere i uka, og var dermed ikke med da Hull spilte 1-1 borte mot Hartlepool lørdag.

Reece Brown, Coventry, ut sesongen:

Brown startet i bortekampen mot Accrington Stanley, men måtte ut etter bare 26 minutter med en mistenkt skade. Det har imidlertid ikke kommet noen rapporter om at det var en alvorlig skade som satte ham utenfor.

Uansett, Coventy vant til slutt 4-1 mot Accrington Stanley.

Sean McGinty, Oxford, til 31. desember:

McGinty kom innpå kvarteret før slutt da Oxford røk 1-2 hjemme for Cardiff, men klarte ikke å hjelpe Oxford slik at de unngikk sommerens første tap i det som var lagets generalprøve før seriestart.

John Cofie, Sheffield United, ut sesongen:

United-spissen startet bortekampen mot Morecambe, men måtte forlate banen etter bare 25 minutter med en hofteskade. Det er ikke kommet rapporter om hvor alvorlig skaden er etter kampen Sheffield United vant 2-0.

Powered by Labrador CMS