– Sjanseløst med Koke

Men La Liga-ekspert Petter Veland utelukker ikke at Fabio Coentrão ender i United i januar.

Publisert Sist oppdatert

Portugisiske Fabio Coentrão virker akkurat nå som det mest sannsynlige storkjøpet United gjør i januar. Real Madrids venstreback sliter med spilletid i den spanske hovedstadsklubben, og er ikke fornøyd med situasjonen. VM-sluttspillet nærmer seg, og ett år nesten uten spilletid vil langt i fra være en optimal oppladning til den turneringen.

Trener Carlo Ancelotti har nemlig ikke lagt sin elsk på den 25 år gamle portugiseren, og Coentrão har kun spilt fire kamper for Real Madrid siden sommeren – mot Elche, Atletico Madrid, Levante og Rayo Vallecano.

Han har også blitt vraket helt til en del kamper.

– Standardsitat…

Nå er det motstridende rapporter i media. Noen sier at United er enig med Coentrão om de personlige betingelsene. Andre skriver at et salg er uaktuelt – spesielt siden trener Ancelotti har sagt at det er uaktuelt med noen salg i januar.

Det siste setter Veland imidlertid ikke sin lit til.

HET: Blir Coentrão Uniteds januarkjøp?
HET: Blir Coentrão Uniteds januarkjøp?

– Når han sa det så tenkte jeg selv at det var noe han var forpliktet til å si så lenge ingenting var klart. Hadde han sagt at noe kunne skje i januar, så ville de bare satt ekstra fyr på bålet. Hvis spillergruppa hadde hørt at noe kom til å skje i januar kunne det også gått utover trygghetsfølelsen i gruppa.

Du kan følge Veland på twitter her eller lese bloggen hans her.

– Sitatet er altså mer en standarduttalelse enn veldig gjennomtenkt, sier Veland.

– Så du tror at Coentrão blir United-spiller om United legger det Real vil ha på bordet?

– Det finnes flere grunner til at svaret på det spørsmålet er ja, men ingenting er sikkert.

En overgangssum på om lag 15 millioner euro er nevnt.

– Vil nok ikke bort

Atletico Madrids midtbanespiller Koke er det imidlertid bare å glemme, ifølge C More-eksperten.

– Ja, den er nok sjanseløst. Det er flere som kan og vil betale det Atletico Madrid må ha for å selge, men jeg er ganske sikker på at Koke vil være med på det Atletico Madrid opplever nå. Han har vært i klubben siden han var åtte år, og det er nok mye større sjanse for en plass i den spanske VM-troppen om han fortsetter sesongen ut i Atletico. Når det gjelder penger, så har jo ikke Koke så store problemer med det heller, sier han.

Du kan følge Veland på twitter her eller lese bloggen hans her.

Powered by Labrador CMS