Foster på landslaget

Ben Foster har vært uheldig med skader siden Fabio Capello tok over England. Nå ser det likevel ut som Uniteds andrevalg i buret skal få en sjanse til å skinne også for landslaget – Capello uttaler at han ønsker å ha med 25-åringen når landslagene samles til uka.

Publisert Sist oppdatert

"Jeg kommer til å ta ut Foster," sa Capello til Sky Sports.

"Mange har sagt til meg at han er en veldig god keeper, men han har alltid vært skadet. Jeg har sett han på tv, og jeg så han når han spilte i Carling Cup-finalen."

"Hans selvtillit overrasket meg. Jeg dro til Fulham i håp om å se han i FA-cup-kampen, men Ferguson valgte å ikke bruke han. Jeg kommer til å se han an på trening neste uke og avgjøre om han kommer til å spille."

England skal først spille en treningskamp mot Slovakia før Ukraina venter i VM-kvalifiseringen. Capello pleier å foretrekke spillere som er faste på sine respektive klubblag, men det ser likevel ut til at han vurderer å bruke United-reserven.

Det kommer nok som en overraskelse på mange at italieneren velger Foster foran unge Joe Hart fra Manchester City, men Capello virker å ha blitt imponert av banens beste mot Tottenham i Carling Cup-finalen.

"De er to forskjellige keepere," uttalte Capello om de to.

"Jeg vil bli bedre kjent med han og dette er første gangen han har vært skadefri," avslutter han.

Kilde: Goal

Powered by Labrador CMS