Tar ingen sjanser

Gressmatten på Wembley er i så dårlig forfatning at den skaper skadefrykt for Fabio Capello.

Publisert Sist oppdatert

Nå vurderer han å spare Rooney og Ferdinand frem mot VM.

Etter FA-Cupfinalen mellom Portsmouth og Chelsea på Wembley, var ikke Fabio Capello nådig i sin kritikk av underlaget på landslagsarenaen: – Det er forferdelig!

På mandag kommer Mexico på besøk til England og Wembley. Nå innrømmer den engelske landslagssjefen at den labre kvaliteten på Wembley-underlaget bekymrer ham.

– Det er selvsagt nødt til å bli slitasje når det spilles mange kamper, og i slutten av sesongen spilles det jo både Play-Off-kamper og FA-Cupfinale. Men gresset på Wembley er forferdelig nå, og det trenger å vokse, sier han til The Telegraph.

Italieneren har nemlig sagt at treningskampene frem mot Sør-Afrika skal brukes til å drille inn laget. Men om gressmatten virker å være i så dårlig forfatning at den kan være skadetruende, vil han neppe slippe til spillere i rehabiliteringsprosessen. I den kategorien finner man faste innslag som Wayne Rooney og Rio Ferdinand.

Overfor avisen røper han at han mest mest av alt han bekymret for at gressmatten skal ødelegge for sin ryggplagede stopperkaptein.

– Man så at mange av spillerne mistet fotfestet i kampen mellom Portsmouth og Chelsea, sier Capello bekymret. – Rio er frisk nå, men husk at han bare har spilt en kamp for Manchester United etter å ha gått skadet lenge. Han trenger annerledes trening nettopp på grunn av ryggen, og nå må vi passe på at spillerne våre er klare til VM begynner, uttaler han.

Powered by Labrador CMS