– Mou ville ha Skriniar og Koulibaly

Tidligere England-manager Fabio Capello røper deler av en samtale han hadde med José Mourinho i forrige måned.

Publisert Sist oppdatert

De to møttes i forbindelse med en trenerkonferanse som ble avholdt i regi av UEFA, og under samtalen skal Mourinho blant annet ha fortalt at han i sommer var ute etter to forsvarsspillere.

– Den ene var [Milan] Škriniar og den andre var [Kalidou] Koulibaly, fortalte Capello til Sky Calcio Live, ifølge MEN.

MEN har tidligere skrevet at Inter, tidlig i overgangsvinduet, forlangte £76 millioner for den 23 år gamle slovaken, men at beløpet umiddelbart ble avvist av United.  Selv har Škriniar senere innrømmet at det var kontakt mellom partene.

MILAN ŠKRINIAR, her i aksjon for Inter mot Fiorentina den 25. september.

Smigret over interessen

– Jeg er glad for deres interesse, men Inter bestemte som de gjorde, og mer kan jeg ikke si, sa den unge forsvarsspilleren, som siden har forlenget sin kontrakt med milaneserne frem til 2023.

Napoli-stopperen Koulibaly var ifølge Capello altså den andre stopperen Mourinho i utgangspunktet var ute etter, mens MEN antar at Bayern Münchens Jerome Boateng må ha vært nummer fire på den opprinnelige kandidatlisten, bak Tottenham Toby Alderweireld. Leicesters Harry Maguire derimot, kom først inn i bildet som følge av sine overbevisende opptredener for England under sommerens VM-sluttspill.

Powered by Labrador CMS