Fergie tiltalt av FA

Sir Alex Ferguson har blitt tiltalt av FA for bruk av injuriende og fornærmende ord mot Mark Clattenburg i pausen i kampen mellom Bolton og Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Fergie ble som kjent sendt opp på tribunen i pausen i lørdagens Premier League mot Bolton på Reebok Stadium. Den aldrende skotten fortalte pressen like etter kampen at han sa til Clattenburg akkurat det han mente. Dette likte tydeligvis ikke Clattenburg som inkluderte dette i kamprapporten sin til FA.

Nå er det altså klart at FA tiltaler Ferguson for sin utagerende oppførsel, og Ferguson står dermed i fare for sanksjoner. Den adlende skotten var som kjent i harnisk i første omgang da grisete Bolton-spillere fikk gjøre akkurat som de ville. Evra var blant andre heldig som slapp med livet i behold etter flere nedsablinger fra aggressive Bolton-spillere.

Ferguson har frem til 11. desember å komme med en forklaring på sin oppførsel på Reebok Stadium. Blir han tiltalt risikerer han både bot og utestengelse. Det kan med andre ord bli flere kamper på tribunen for Ferguson.

Powered by Labrador CMS