Det beste fra Pogba er i vente, mener Mourinho.

– Noen må si noe til ham

Engelske aviser skriver mye om Mourinhos tiltale i tirsdagens aviser.

Publisert Sist oppdatert

Mandag ble det klart at Jose Mourinho tiltales av det engelske fotballforbundet nok en gang, og han må svare for seg senest onsdag.

Trolig blir han nok en gang utestengt, kanskje i tre kamper.

I så fall må han sone under kampene mot Everton, Tottenham og Crystal Palace.

– Ikke vant til dette

Ifølge Daily Mails United-journalist, Chris Wheeler, opprører oppførselen hans mange i United-systemet.

– Han er åpen for kontroverser på en måte som andre ikke har vært det. Det opprører folk i klubben siden de ikke er vant til det.

Wheeler karakteriserer portugiseren som en manager som smiler det ene øyeblikket, men som kan overse deg like etter.

car6

Ikke stadion-utestengelse

Independents Ian Herbert mener det er feil, at det er viktig at noen nå faktisk hvisker portugiseren noen velmente ord i øret. Oppførselsen hans sammenliknes av flere med Eddie Howes. Bournemouth gikk glipp av to mulige straffer borte mot Arsenal, men Howe reagerte på «korrekt og verdig» vis, ifølge avisene.

The Times-journalist Paul Hirst skriver at Mourinho uansett ikke vil få stadion-utestengelse, det vil altså si at han kan være med på det meste som skjer med laget, unntatt å lede det fra sidelinjen.

Tidligere toppdommer Graham Poll ønsker en knallhard straff for Mourinho, og mener seks kamper vil være rett.

– United-fansen mener kanskje at dommere er strengere mot Mourinho enn andre, men i altfor lang tid har han sluppet unna med oppførselen sin. Dommerne har nå fått nok av den åpenbare mangelen på respekt, sier han.

Ikke enig

Phil Jones, en av spillerne som nå nyter stor tillit fra Mourinho, er imidlertid klar på at managerens oppførsel ikke er negativ.

– Han viser lidenskap, og det er noe jeg ønsker å se hos alle, både trenere og spillere – en lidenskap og vinnervilje. Det er jo det vi alle ønsker – å vinne. Nå handler det om å stå sammen, trene godt og fortsette med å skape sjanser. Da kommer målene etter hvert.

Powered by Labrador CMS