Disse kampene er flyttet

Fem United-kamper har fått nye tidspunkter.

Publisert Sist oppdatert

Mandag ettermiddag kunne FA bekrefte enighet mellom TV-kanalene med Premier League-rettigheter. Følgelig har en rekke kamper blitt flyttet, deriblant tre United-kamper.

På sin offisielle Twitter-profil skriver Manchester United at bortekampen mot Southampton er flyttet til mandag 8. desember klokken 21.00 skandinavisk tid, mens hjemmekampen mot Liverpool er flyttet til søndag 14. desember klokken 14.30 skandinavisk tid.

 

Også kampene mot Newcastle og Tottenham har blitt flyttet, bekrefter klubben på Twitter. Videre skriver de at de også har fått bekreftelse på at Stoke-kampen, som spilles 1. nyttårsdag, er flyttet til klokken 13.45 skandinavisk tid.

 

Endringen av kamptidspunktene skaper furore på sosiale medier. Det var ventet at en høyrisikokamp som Manchester United – Liverpool ville bli flyttet til tidligere på dagen som følge av sikkerhetsmessige årsaker. Det er heller ingen stor forskjell at Stoke-kampen spilles litt tidligere 1. nyttårsdag, men tidspunktet for Southampton-kampen vekker reaksjoner.

Manchester Uniteds supportere reagerer på at de må reise helt til Englands sørkyst en sen mandag kveld for å følge laget sitt. Rich Laverty, en anerkjent United-tvitrer med nesten seks tusen følgere, er blant de som er misfornøyd med fotballforbundets valg.

– Smart tenkt å sette opp Southampton – United klokken 20 (engelsk tid, journ.anm). Fansen først og alt det der, skriver han ironisk.

Også 13-kampen mot Tottenham skaper logistiske utfordringer for Manchester United-fansen.

– Avspark klokken 12 (engelsk tid, journ.anm) betyr at ingen tog vil få deg til London innen kampstart, kommenterer Andrew Kilduff på Twitter.

 

Dette er altså de nye tidspunktene for de flyttede kampene:

  • Mandag 8. desember klokken 21.00: Southampton – Manchester United
  • Søndag 14. desember klokken 14.30: Manchester United – Liverpool
  • Fredag 26. desember klokken 16.00: Manchester United – Newcastle
  • Søndag 28. desember klokken 13.00: Tottenham – Manchester United
  • Torsdag 1. januar klokken 13.45: Stoke – Manchester United
Powered by Labrador CMS