– Fører oss sammen

Sir Alex tror behandlingen av Wayne Rooney vil gjøre United til en sterkere enhet, og langer ut mot politisjef.

Publisert Sist oppdatert

FA valgte i går å opprettholde Rooneys karantene på to kamper, til tross for Uniteds anke. Sir Alex Ferguson er skuffet over straffen, men inrømmer at han ikke hadde det helt store håpet om at FA skulle snu.

– Vi la inn en anke, og gutten unnskyldte seg. Men jeg tror egentlig ikke vi forventet at det skulle føre frem, fortalte Ferguson på dagens pressekonferanse.

– Vi er skuffet, men vi må komme oss videre. Vi står sammen om det.

Ferguson tror at måten Rooney og klubben har blitt behandlet på, kommer til å føre til et økt samhold i troppen. Noe som vil gjøre United enda vanskeligere å slå i tiden som kommer.

– Vi har en god stall og spillerne har vist en fantastisk vilje. Vi kommer til å være vanskelige å slå. Dette fører oss alle sammen, noe som er våre store fordel akkurat nå. Det er et pluss for oss.

Slakter politisjef

Til tross for at Ferguson nå vil glemme Rooney-saken, greide han ikke unngå å sende et stikk i retning politisjef i Birmingham, Mark Payne, som i går uttalte at han ville arrestert Rooney om han hadde bannet på samme måte ute på byen i Wolverhampton en lørdag kveld.

– Alle skal ha en mening nå om dagen. Denne trengselen til å bli lagt merke til er et av problemene i den moderne verden, sa Ferguson.

– Du har denne fyren som sitter nede i Midlands, som sannsynligvis aldri har blitt lagt merke til i hele sitt liv, som har greid å karre seg til en eller annen stilling i politiet.

– Har du noen gang sett Wolverhampton en lørdag kveld? Arresterer politiet noen for å banne en lørdags kveld? Herregud. Det skal du få meg til å tro, konkluderer Ferguson.

Kilde: ManUtd.com, Manchester Evening News

Powered by Labrador CMS