FA ber om mer

Patrice Evra vil ventelig måtte fremkalle mer håndfaste bevis om han skal klare å overbevise fotballforbundet om sine rasismeanklager mot Liverpools Luis Suarez.

Publisert Sist oppdatert

Det var etter helgens kamp mot Liverpool på Anfield at Patrice Evra kom med beskyldningene mot Suarez. Underveis i oppgjøret skal Suarez, ifølge United-backen, ha slengt n….-ordet til ham ved «minst ti» tilfeller.

Mens Suarez hele tiden har bedyret sin uskyld, er Evra fast bestemt på å gå videre med saken, og nå er det klart at han vil bli intervjuet av FAs disiplinærkomité, enten i dag eller i morgen, avhengig av United treningsopplegg foran søndagens Manchester-derby.

Men, som følge av den sterke alvorlighetsgraden i anklagene mot Liverpool-spissen, er det ventet at FA der vil be Evra om å understøtte påstandene han kommer med. Hvis ikke, vil det bli ytterst vanskelig for ham å få gjennomslag for sitt ønske om straff til Suarez.

Det FA i første rekke er ute etter, er vitneforklaringer fra spillere og kampledere, samt tv-bilder; ja, alt som kan bidra til å klarlegge hva som egentlig foregikk mellom de to involverte spillerne.

Kilde: The Telegraph

Les også:

– Vil ha Evra utestengt

– Evra trekker seg ikke

Powered by Labrador CMS