Ingen appell

FA har bestemt seg for ikke å appellere frikjennelsen av Sir Alex og Carlos Queiroz. De to ble siktet for "utilbørlig opptreden" i forbindelse med dommerkritikk, bare for å bli frikjent for anklagene.

Publisert Sist oppdatert

Det var etter FA-cupmøtet med Portsmouth på Old Trafford den 8. mars, de to United-sjefene sang ut om det de oppfattet som elendig kampledelse fra dommer Martin Atkinsons side.

Mens siktelsen mot Queiroz kun innehold dette punktet, måtte Sir Alex i tillegg svare for bitende kritikk av Atkinsons overordnede, dommersjef Keith Hackett.

Allikevel, under en høring den 28. mai, fant et uavhengig FA-panel ikke grunnlag for å dømme noen av de to, en avgjørelse som falt krefter innad i fotballforbundet tungt for brystet.

Siden har forbundet vurdert sine muligheter for å lykkes med en anke, men fredag kom meldingen om at saken nå er lagt død.

En talsmann for FA forklarer hvorfor:

"Etter nøye vurdering, inkludert ekstern så vel som intern juridisk rådgivning, har vi kommet til at muligheten for å vinne frem med en appell ville vært minimale. Det ville derfor ikke vært riktig å gå videre med saken.

"Vi er imidlertid fortsatt overrasket og skuffet over den opprinnelige avgjørelsen (frifinnelsen), og ønsker derfor å gjenta vår støtte til Keith Hackett, Martin Atkinson og dommerstanden generelt," sier talsmannen.

Powered by Labrador CMS