Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 6,5
Sjanseløs på 0-1, kunne med hell tatt 2-2, men tok samtidig det han skulle av avslutninger fra skrått hold.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0
Variabel. Slet i perioder på sin side, selv om det også er lagtaktisk da bortelaget ofte doblet der.

Victor Lindelöf – 6,5
Må ta på seg noe av skylden for baklengsmålet. Opphevet offside, vendte seg selv opp i trøbbel og var da alltid på etterskudd i situasjonen.

Harry Maguire – 6,0
Trygg med ball selv i pressede situasjoner, og ryddet unna det som kom ellers i sin sone før pause. Virket mer usikker etter pause, da United slet mer.

Luke Shaw –7,0
Med ett unntak en strålende 1. omgang. Det ene unntaket kom da han var på etterskudd mot Salah på baklengsmålet, der posisjoneringen burde vært annerledes, men ellers god kontroll, flere gode brudd og alltid et angrepsvåpen med Rashford på venstresiden. Legg til flere gode dødballer som United burde utnyttet bedre de første 45, men i en helt annerledes 2. omgang slet han mer med Salah defensivt og var mindre med fremover.

Scott McTominay – 6,5
Av og til i ukomfortable situasjoner grunnet Liverpools høye press, men kom totalt sett godt ut av det. De gangene han klarte å bruke fysikken til å vende bort motstandere ble det ofte også muligheter motsatt.

Paul Pogba – 7,0
Første kamp på lenge som én av to sentrale midtbanespillere mot et topplag, og bestod den testen. Flott gjenvinning i forkant av utlikningen, og hadde to-tre ok muligheter til selv å score før pause. Spesielt god før pause. Flyttet ut på høyre kant siste halvdel av 2. omgang og gjorde jobben også der. Det er også godt å se – at han godtok det byttet og fortsatt gjorde jobben for laget.

Mason Greenwood – 7,0 (ut for Fred 66)
MERK: Karakteren endret fra 6,5 til 7,0. Hadde ikke fått pluss for assisten.

Endelig en positiv Greenwood-kamp. Ble ofte satt i gode posisjoner, og gjorde en god nok jobb defensivt. Flott utlikning også, hvor han tjente på at han er tobeint og slapp å legge ballen til rette på rett fot, og så flott målgivende til Rashfords mål. Forsvant likevel litt ut av det etter pause, da kampen endret karakter.

Donny van de Beek – 5,5 (ut for Fernandes 66)
Er selvsagt en helt annerledes type enn Bruno. Det var også andre som viste seg mye mer frem, men samtidig tredje sistemann på 1-1-scoringen og involvert i flere andre kombinasjoner som skapte rom og sjanser. Også et godt løp da han ble spilt alene med keeper. Ble imidlertid løpende imellom i 2. omgang.

Marcus Rashford – 8,0 (ut for Martial 86)
En fantastisk 1. omgang. Uansett om han måtte gjøre noe alene eller om han fikk hjelp av Shaw så ble det farlig så godt som hver gang. Legg til en fantastisk målgivende til Greenwoods 1-1, forarbeidet da Van de Beek kom alene og flere andre gode raid og pasninger. Et angrep alene de første 45. Var min bestemann før pause, mens Manchester Evening News hadde han som den dårligste.

– Målgivende, men ellers frustrerende, var MENs dom etter de første 45.

Det forstod jeg lite av.

Satte så 2-1 like etter pause, og selv om 2. omgangen ble annerledes så må han berømmes for å ha vært et angrep «alene» i minst 50 minutter. PS. Fikk til slutt en 7er hos MEN, etter å altså hatt 5 etter 1. omgang.

SÅÅÅÅÅÅÅ RASK: Ikke rart at Liverpool fikk trøbbel mot denne farten.

Edinson Cavani – 6,0
Variabel 1. omgang. Ofte et oppspillspunkt, dro på seg stoppere slik at det ble plass til andre, men totalt sett så var det – som med Donny – andre som stjal showet. Må også trekkes for den elendige pasningen som ga brudd imot og 2-2, men skaffet også frisparket som avgjorde kampen og gigantheadingen i stolpen helt på tampen hadde fortjent en bedre skjebne.

Fred – 6,5 (inn for Greenwood 66)
Gjorde United bedre. Flott oppspill mot Cavani som ga frisparket som ga 3-2.

Bruno Fernandes – 7,0 (inn for Van de Beek 66)
Matchvinner og arbeidsmaur. Kom inn for å utgjøre en forskjell, og lyktes med det. Det frisparket er forskjellen mellom seier og uavgjort og slitsomme ekstraomganger. Må belønnes.

Anthony Martial (inn for Rashford 86) spilte for kort tid til å få karakter.