Manchester United Training Session

Våre vurderinger om laget mot West Ham

Publisert Sist oppdatert

Det er tilbake til hverdagen for Erik ten Hag og mannskapet hans etter Wembley-festen mot Newcastle.

Selv om Manchester United-manageren bruker nesten hver eneste anledning til å banke inn betydningen av å fokusere på den neste kampen, er den vanskelig å se for seg at Ten Hag ikke har minst ett øye på søndagens storkamp på Anfield.

Likevel er FA-cupen er av verdens mest prestisjetunge turneringer og Ten Hags første tur til Wembley har garantert gitt mersmak.

Vi tror derfor at det er et sterkt lag han vil sende ut på banen mot West Ham onsdag kveld.

FORHÅNDSSAKER:

Manchester United

Fred og Luke Shaw er usikre til denne kampen. Det bekreftet Erik ten Hag på tirsdagens pressekonferanse. Anthony Martial er fremdeles skadet og det er usikkert når franskmannen er tilbake i aksjon.

Christian Eriksen og Donny van de Beek er ute med langtidsskader


David de Gea
Er nå den keeperen som har holdt nullen flest ganger i Manchester Uniteds historie. Plassen hans i Ten Hags sterkeste ellever er selvsagt så bankers som den kan bli, men vi skulle gjerne hatt en avklaring rundt fremtiden hans.

Diogo Dalot
Startet finalen på Wembley. Der leverte portugiseren en rufsete førsteomgang, fikk gult kort, og ble tatt av banen i pausen til fordel for Aaron Wan-Bissaka. Vi tror Wan-Bissaka kommer til å spille mot Liverpool og at det blir Dalot som starter mot West Ham.

Harry Maguire
Kapteinen fikk komme inn på tampen av ligacupfinalen og ta del i feiringen på Wembley. Har innsett at duoen Varane/Martínez er Ten Hags foretrukne stopperpar, men med søndagens storkamp på Anfield er det naturlig at Varane får hvile fra start her. Det er også verdt å påpeke at Victor Lindelöf og Lisandro Martínez har fungert bra sammen tidligere, men Maguires defensive luftstyrke kan komme godt med mot West Ham.

Lisandro Martínez
Fikk en smell i hodet i ligacupfinalen, men argentineren er laget av stål og kriger som en gigant. Ten Hag ba spillerne tåle smerte i jakten på flere troféer og med mindre Erik ten Hag beordrer hvile, er Martínez den første som melder seg frivillig til å gå i krigen.

Manchester United v Newcastle United - Carabao Cup Final
KRIGER: Lisandro Martínez er gull verdt for Erik ten Hags defensive fundament.

Tyrell Malacia
Luke Shaw ble beskrevet som usikker av Erik ten Hag på tirsdagens pressekonferanse. Da er det vanskelig å se for seg at man gambler med Shaw.

Casemiro
Brassen blir bare bedre og bedre og ble kåret til banens beste på Wembley. Virket sliten på slutten, men ikke verre enn at han er klar til dyst mot West Ham. Vi har større tro på at Casemiro starter for så å bli tatt av etter 60-70 minutter enn at han blir en joker fra benken. Casemiro er rett og slett hjertet i dette laget.

Marcel Sabitzer
Nesten mynt og kron mellom 28-åringen fra Østerrike og Scott McTominay, men vi lander på Sabitzer som et stødigere og tryggere valg. Kommer inn på laget fordi Fred er usikker og neppe risikeres til denne kampen.

Antony
Har spilt på seg selvtillit etter scoringen mot Barcelona og en bra ligacupfinale. Vi tror det betyr fornyet tillit mot West Ham.

antony060123k
NY SJANSE FRA START?: Vi tror i alle fall det. Antony ble matchvinner mot Barcelona og leverte en bra kamp i ligacupfinalen på Wembley.

Bruno Fernandes
Hviler praktisk talt aldri, og fysikken til portugiseren er gull verdt. Bankers.

Marcus Rashford
Premier Leagues store formspiller som er ustoppelig om dagen. Selvsagt starter Rashford.

Wout Weghorst
Har startet samtlige kamper etter at han kom til United og debuterte mot Crystal Palace på Selhurst Park. Mannen mange trodde skulle fylle rollen som et alternativ på topp har spilt så mye at en nesten på snu på flisa og spørre når Weghorst skal få en pause. Spiller ofte frem til 60-70 minutter for så å bli erstattet av spillere med fart når motstanderne er mørmet. Vi tror Ten Hag kjører med den samme oppskriften her.

Alternativene:

Det vil overraske stort om Luke Shaw eller Fred risikeres til denne kampen når de ble beskrevet som usikre tirsdag ettermiddag.

Vi har nevnt hvorfor vi tror det blir Harry Maguire og ikke Victor Lindelöf fra start, men føler oss ikke sikre. Det gjør vi heller ikke på høyrebacken der slaget står mellom Diogo Dalot og Aaron Wan-Bissaka, og Scott McTominay kan selvsagt kan få muligheten på midtbanen selv om vi tror han starter på benken.

Jadon Sancho er et alternativ på kanten fra start, mens Alejandro Garnacho fungerer bedre som superinnbytter.

Brandon Williams, Facundo Pellistri, Kobbie Mainoo, Zidane Iqbal og Anthony Elanga er alle aktuelle for troppen, men neppe til en plass fra start. 

West Ham

En hardt presset David Moyes fikk en opptur mot Nottingham Forest rent resultatmessig, men så også at han fikk nye skadepromblemer å hanskes med.

Lukasz Fabianski pådro seg brudd i både kinnbein og øyehulen. Vi har ikke bestemt oss enda med tanke på om han skal opereres eller om skaden bare skal få lege seg selv. Vladimir Coufal har en skade i hælen som gjør at han ikke blir med, ellers har vi stort sett den samme troppen som vi hadde mot Nottingham i helgen som var, fortalte Moyes.

West Ham United v Nottingham Forest - Premier League
UTE MED SKADE: Alphonse Areola erstattet Lukasz Fabianski mot Nottingham i helgen da sistnevnte ble skadet. Den polske burvokteren er trolig ute i lang tid.

I tillegg må spissen Danny Ings stå over ettersom han allerede har spilt i FA-cupen for Aston Villa denne sesongen.

Mulig West Ham-lag: Areola; Johnson, Kehrer, Aguerd, Cresswell; Rice, Soucek, Paqueta; Benrahma, Antonio, Bowen

Powered by Labrador CMS