– Ekstra viktig i år

Mangelen på Champions League-fotball gjør FA-cupen ekstra viktig for United i år, mener Phil Jones.

Publisert Sist oppdatert

Phil Jones er (bank i bordet) skadefri, og om han får spille mot Yeovil Town avhenger nok kun av hvor sterkt Van Gaal vil stille, og ikke av om han er vurdert som god nok for førsteelleveren. Jones mener i alle fall at kampen er viktig nok.

– Det er en kamp vi ønsker å vinne, vi ønsker å avansere. Det kommer til å være en viktig turnering for oss denne sesongen. Vi er ikke i Champions League, så da er det enda mer forventninger om at vi skal prestere godt i Yeovil, sier Jones ifølge Daily Telegraph.

– Når vi ikke er i Champions League er [FA-cupen] definitivt et trofé vi ønsker å vinne, spesielt siden klubben ikke har vunnet den på lenge.

Jones var enig da han ble spurt om MK Dons-kampen i august fungerer som en slags advarsel nå.

MK Dons v Manchester United - Capital One Cup Second Round
MK DONS: Det meste gikk galt forrige gang United møtte League One-motstand.

– Ja, akkurat, der treffer du spikeren på hodet. Vi kan ikke la det skje igjen. Vi må være profesjonelle og gjøre jobben vår. Jeg spilte ikke i den kampen, jeg var hjemme og så den på TV. Det var veldig skuffende å se, så vi må sørge for at det ikke blir noen repetisjon av det igjen.

– Alle i garderoben ønsker å spille fotball. Det betyr ikke noe hvilken kamp det er eller hvilken turnering. FA-cupen er en svær turnering, spesielt for de britiske karene i stallen som vokste opp med å se FA-cuptrekningene og FA-cupkampene.

Powered by Labrador CMS