– United er et lag med utrolige spillere

Pochettino minner også om at cupkamper er noe helt eget.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en massiv kamp for oss og fansen. Det blir tøft fordi det er Manchester United vi møter, et lag med utrolige spillere, en fantastisk trener og trenerstab.

Slik innleder Mauricio Pochettino sitt intervju i forbindelse med lørdagens semifinale i FA-cupen, og legger til at han har tro på eget lag i den prestisjetunge turneringen.

LES OGSÅ: Mourinhos pressekonferanse før semifinalen 

– Vi er i god form, fysisk er alt som det skal være – og mentalt er vi klare for å kjempe intenst om en finaleplass, sa argentineren.

Sist vi møtte Tottenham til dyst på Wembley, gikk det omtrent så ille det kunne gå. Mål fra Christian Eriksen og Phil Jones (selvmål) sørget for et skuffende 2-0-tap. Pochettino er klar på at dette ikke vil ha noen påvirkning på lørdagens semifinale. 

– Hver kamp er helt forskjellig. Dette er bare én kamp – og det handler om en finaleplass. Det blir en annen inngang til kampen enn da vi møttes sist i serien. Vi skal kjempe.

Sist lagene møttes til dyst, hadde dommeren nærmest ikke blåst av for avspark før ballen lå i nettmaskene bak David De Gea.

– Det er vanskelig å forutse hva som vil skje. Sist på Wembley scoret vi etter 11 sekunder, og det forandret kampbildet for begge lag. I fotball må man alltid være forberedt på forskjellige scenarioer. 

Djevelens Advokat: Hva gikk galt mot Tottenham? 

Avslutningsvis sier Pochettino at det ville være en ære for han og trenerstaben å ta Tottenham til finalen i verdens eldste turnering. Den æren er det Uniteds jobb å utsette minst ett år til.

Powered by Labrador CMS