Fergie slakter dommer Atkinson

Sir Alex Ferguson slakter dommer Martin Atkinsons innsats under dagens kvartfinalekamp mot Portsmouth på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United hadde majoriteten av sjansene på Old Trafford i dag, men det holdt ikke til å sende De røde djevlene videre til semifinalen i FA-Cupen, da Sulley Muntaris straffespark skilte de to lagene i Uniteds disfavør.

Muntari greide å overliste Rio Ferdinand(!) i United-målet fra straffemerket, etter at Tomasz Kuszczak pådro seg rødt kort, og United et straffespark da Milan Baros ble lagt i bakken etter 78 minutters spill. Man trengte ikke å være veldig observant for å få med seg at polakken på langt nær var bakerste mann, men straffesparket var det tilsynelatende likevel lite å si på.

Sir Alex Ferguson er dog overbevist om at de røde skulle ha blitt innvilget et straffespark tidlig i første omgang, da Ronaldo på illegalt vis ble stoppet av Sylvain Distin. Kampleder Atkinson vinket likevel spillet arrogant videre, til tross for at Pompeys forsvarer syntes å være mer interessert i å sende Ronaldo i gresset heller enn å få fatt på lærkula.

"Det er absolutt helt idiotisk. Jeg har ikke ord. Managere mister jobben på grunn av store feil, mens dommeren (Atkinson, red. anm.) får dømme igjen neste helg," sier Sir Alex Ferguson til MUTV.

Skotten sikter ikke til situasjonen der Kuszczak ble sendt av banen, men til straffesituasjonen der Ronaldo ble snytt, samt en del gjengående feil kampen gjennom. Fergie trekker frem flere Pompey-spillere som får felle Uniteds spillere gang på gang, uten å komme i dommerens bok.

Trenger respons

"Nå er det viktig at spillerne greier å heve seg etter dette tapet. Vi hadde veldig mange sjanser i dag. Ronaldo var flere ganger farlig frempå, og Evra hadde et skudd i stolpen. Man må sette sjansene sine om man skal vinne kamper. Vi møter Derby neste helg, og da gjelder det å rette opp for det som skjedde i dag. Vi bør vinne skal vi ha sjans til å henge med i kampen om Premier League-troféet," avslutter Fergie.

Kilder: ManUtd.com, Manchester Evening News, Sky Sports.

Powered by Labrador CMS