Sjefen fornøyd

Den overbevisende seieren over Southampton etterlot Sir Alex som en fornøyd mann i havnebyen Southampton.

Publisert Sist oppdatert

Sjefen gledet seg over at laget hans for første gang på temmelig nøyaktig en måned, vant en fotballkamp i England med mer enn ett mål. Sist det skjedde, var i 5-3-seieren over Blackburn i Ligacupens kvartfinale.

SAF var også godt fornøyd med å ha fått Darron Gibson på scoringslisten. Irens bidrag betyr at hele 14 spillere har funnet nettmaskene så langt i sesongen.

"Det er en stund siden vi scoret så mange, ja," medgikk SAF til MUTV etter kampen.

"Vi har bommet på altfor mange muligheter, men i det minste tok vi vare på en høyere prosentandel mot Southampton.

"Det var godt å se Darron score. Vi har spredd målene bra gjennom hele troppen denne sesongen. At 14 mann nå har tegnet seg på listen er et sunnhetstegn.

Utvisning og straffespark

Nå bidro Southampton i stor grad til sin egen misére i dagens cupkamp, ved at Matthew Paterson pådro seg direkte rødt kort allerede før pause, og David McGoldrick ga bort et straffespark bare få minutter ut i andre omgang.

Men selv om Ferguson ikke var i tvil om at utvisningen var korrekt nok, var han mindre overbevist om at dommer Mike Riley gjorde rett da han blåste for straffe.

"Jeg klarer ikke helt å bestemme meg når det gjelder straffeavgjørelsen," innrømmet United-manageren.

"Jeg vet jo at han stakk armen i været, men det er godt mulig at ballen bare sneiet ham i hodet. Jeg er ikke sikker.

"Utvisningen derimot, var korrekt nok. Det var en stygg sak, for han traff veldig høyt oppe. Det ville imidlertid ha vært interessant å se hvordan ting ville ha utviklet seg dersom dommeren hadde gitt ham gult for en sen takling på Jonny Evans i første minutt. Da ville det kanskje ha roet seg ned," mente Sir Alex, som nå kan se frem til å møte sin gamle kompis Harry Redknapp og hans Tottenham i neste runde. Den kampen skal spilles på Old Trafford enten lørdag den 24. eller søndag den 25. januar. Inntil det blir tatt en endelig avgjørelse er den satt opp til den 24. med avspark klokken 15 lokal tid.

Kilde: ManUtd.com

Her kan du lese resultatet av 4. rundetrekningen i sin helhet

Powered by Labrador CMS