Disse sjekket inn på spillerhotellet før kampen mot Everton

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld sjekket United-spillerne inn på spillerhotellet The Lowry, før det blir avreise til Liverpool i morgen tidlig.

Lokalavisa Manchester Evening News var til stede.

Vi merker oss at Victor Lindelöf er med etter ryggproblemene, noe som kan indikere at fredagens test (som Solskjær nevnte på pressekonferansen) har gått bra. I tillegg er Alex Telles med, ikke uventet.

Ellers merker vi oss at Lee Grant ikke er med, og at Nathan Bishop dermed blir med som den tredje keeperen.

Fosu-Mensah, Mengi og Ighalo, som alle var med til Istanbul, er heller ikke med.

Mason Greenwoods navn er ikke på lista heller, noe overraskende. Samtidig kan vi jo også nevne at lokalavisa ikke har nevnt Greenwood heller i teksten, så kanskje de rett og slett har utelatt han ved en feil…?

Det er verdt å nevne at det har skjedd tidligere noen ganger at det har vært noen med i troppen som ikke har blitt registrert dagen før, men det har vært bare unntaksvis.

Disse sjekket inn på spillerhotellet:

Keepere: David de Gea, Dean Henderson, Nathan Bishop.
Forsvarsspillere: Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Alex Telles.
Midtbane/angrep: Scott McTominay, Donny van de Beek, Nemanja Matic, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Juan Mata, Daniel James, Edinson Cavani, Marcus Rashford, Anthony Martial.

Merk: Det er 20 navn her, noe som betyr at to mann ikke kommer med i den endelige kamptroppen. Sannsynligvis blir det da Nathan Bishop og én fra midtbanen eller angrepet.

Powered by Labrador CMS