Nekter for spark

Zlatan Ibrahimovic avviser beskyldninger om at han bevisst satte foten i hodet på Seamus Coleman.

Publisert Sist oppdatert

Svensken har fått søkelyset rettet mot seg etter episoden som skjedde seks minutter ut i 2. omgang under søndagens Premier League-oppgjør på Goodison Park. 
En duell endte med at Zlatan ramlet over Coleman, noe som resulterte i at sistnevnte fikk seg en kraftig trøkk i brystet og senere måtte forlate banen.

Det springende punktet her er imidlertid spørsmålet om Zlatan benyttet situasjonen til å sette  foten i hodet på Coleman. At han traff Everton-backen er det ingen tvil om; men skjedde det bevisst, eller var det et rent uhell?

I et intervju med MUTV etter kampslutt benektet Zlatan selv enhver skyld i hendelsen:

“Det var en 50-50-duell og han trakk meg ned.”

Zlatan Ibrahimovic

– Det var en fysisk kamp og de spilte tøft. Jeg hørte en av kommentatorene uttale at jeg sparket noen i hodet med vilje, men det var en 50-50-duell og han trakk meg ned, sa svensken, og fulgte opp med følgende, noe besynderlige, kommentar:

– Stol på meg, om jeg ønsker å sparke noen i hodet, så vet jeg hvordan jeg skal treffe og få vedkommende til å sovne. Det er det eneste jeg har å si.

P.S.: Dommeren reagerte ikke med kort til noen av de to involverte, så dermed blir det opp til FA å avgjøre om saken skal få noe etterspill eller ikke.

Powered by Labrador CMS