– Jeg tenker uavgjort er et rettferdig resultat

Harry Maguire ble kåret til banens beste spiller, og mente at 1-1 var et rettferdig resultat etter søndagens oppgjør mot Everton.

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire ble kåret til kampens beste spiller mot Everton søndag ettermiddag etter flere gode prestasjoner på Goodison Park.

Engelskmannen og United var likevel nære på ved å gå på et tap da Dominic Calvert-Lewin på overtid skjøt ballen via Maguire og i mål bak David de Gea.

Heldigvis dukket VAR opp og annulerte scoringen for offside, ettersom Gylfi Sigurdsson lå foran mål og var derfor delaktig i form av å være distraherende for de Gea da skuddet gikk.

I et intervju med BBC Sport var Maguire klokkeklar på at det var offside:

– Jeg skjønte ikke hvorfor linjemannen fikk opp flagget før.

OVERTIDSDRAMA: Det ble dramatikk på overtid da Everton fikk annulert sin 2-1-scoring på grunn av offside.

United-kapteinen hadde videre følgende å si om kampen på Goodison Park og mente at ett poeng til slutt var et rettferdig resultat:

– Vi hadde en god reaksjon og dominerte spillet etter at de scoret, og fortjente å komme inn til pause med uavgjort. Vi la inn en god innsats, og hvis du ikke kan vinne tre [poeng], tar du ett poeng. 

– Vi har vært svært solide den siste tiden og holdt nullen i flere kamper, så det er selvfølgelig skuffende å ikke holde den i dag.

– Jeg tenker uavgjort er et rettferdig resultat.

Etter søndagens kamp står Manchester United med 42 poeng etter 28 kamper spilt. Det betyr at United blir stående på femteplassen i Premier League, tre poeng bak Chelsea.

 

Powered by Labrador CMS