– Folk vil ikke at vi skal gjøre det bra

Harry Maguire svarer på den siste tids mediestorm rundt klubben.

Publisert Sist oppdatert

Midtstopperen slår tilbake mot både negative skriverier og det tøffe kampprogrammet, etter 3-1 borte mot Everton.

– Folk vil ikke at vi skal gjøre det bra

Den siste uken har det blitt snakket mye om både prestasjonene til United-spillerne, og fremtiden til sjefen deres, Ole Gunnar Solskjær.

Etter å ha vunnet stort mot RB Leipzig i Champions League, tapte laget både mot Arsenal og Basaksehir.

Etter 3-1-seieren borte mot et sterkt Everton, forklarer Harry Maguire hvorfor han tror det har vært så mye skriverier rundt Manchester United.

– En ting jeg har lagt merke til i min tid her, er at vi er den mest omtalte klubben i verden. Hvorfor? Fordi vi er den største klubben i verden. Folk vil ikke at vi skal gjøre det bra, sier United-kapteinen til MUTV etter kampslutt.

Det er nok på grunn av den suksessen vi har hatt i fortiden. Det vi må vi leve opp til. Vi kan ikke la negativiteten slippe inn i boblen vår.

SUKSESS: Maguire mener United må leve opp til fortidens suksess. Suksess ble det i alle fall mot Everton, der laget tok med seg tre poeng i bagasjen.

27-åringen forteller at mediestormer rundt laget i visse tilfeller kan påvirke spillerne.

– Noen ganger er det vanskelig for gutta, men i dag reagerte vi veldig bra på to dårlige resultater. Vi følte at vi var på riktig spor etter Leipzig, så skuffet vi oss selv mot Arsenal.

Maguire forteller at hans lagkamerater ga svar på tiltale med lørdagens seier, etter to strake tap.

– Vi visste det var viktig å komme hit i dag og ta tre poeng. Vi reagerte veldig bra, og guttene er fornøyde, men det er bare en begynnelse.

– Kampprogrammet er latterlig

Etter kampen tordnet Ole Gunnar Solskjær mot det tette kampprogrammet.

– Jeg har fått nok, uttrykte nordmannen, etter en kamp der både Luke Shaw og Marcus Rashford tilsynelatende pådro seg skader.

Det er en kritikk Maguire sier seg enig i, etter at United ble tildelt «lunsjkampen» lørdag etter bortekamp i Tyrkia onsdag kveld.

– Vel, jeg liker ikke å bruke det som en unnskyldning, men kampprogrammet er latterlig. Siden forrige landslagspause har vi spilt i midtuka hver uke. Vi spiller i Tyrkia onsdag, for så å spille den første kampen på lørdag, sier Maguire og fortsetter:

– Det finnes noen som ikke vil at vi skal gjøre det bra.

SKADET: Luke Shaw måtte forlate banen med en skade på Goodison Park. Det kan skyldes et tett kampprogram, ifølge Ole Gunnar Solskjær.

Midtstopperen understreker at dette ikke er noen unnskyldning for Uniteds prestasjoner, men mener at Everton-kampens sluttminutter bar preg av utslitte bein.

– Jeg tror du så at vi måtte kjempe for det de siste 10-15 minuttene, og jeg er bare glad for at vi får belønning for det til slutt, fordi det hadde vært et hardt slag i magen om vi hadde sluppet inn så sent.

Maguire understreker hvilken prestasjon det er for hans lag å levere tre poeng under de rådende forholdene.

– Vi må være i Istanbul onsdag kveld, før en femtimers flytur hjem, og så skal man forberede seg på en stor kamp. Det er et klapp på skulderen for guttene, som har forberedt seg og restituert så mye som mulig.

Powered by Labrador CMS