Bryr seg ikke om rekorden

Ryan Giggs var mer glad for at scoringen hans ga United en viktig ledelse mot Everton.

Publisert Sist oppdatert

– Vi måtte holde konsentrasjonen oppe. Everton er et tøft lag og vi visste hva som skjedde her forrige sesong, men vi visste også at hvis vi konsentrerte oss ville vi ha en god sjanse, sier Giggs til ManUtd.com.

Det var hans kommentar om seieren mot Everton, en kamp som vil bli best husket for Giggs sin scoring. Han har nå scoret mål i ligaen 23 sesonger på rad, men det tenker ikke waliseren på. Han var mer fornøyd med at scoringen hans sendte kampen inn i riktig spor for United sin del.

– Det viktigste med scoringen var at det var et viktig mål i dag. Scoringen inspirerte oss og etter det spilte vi god fotball mot et sterkt Everton-lag. Prestasjonene kommer uansett i andre rekke i dag, fordi det viktigste var resultatet, sier han.

Etter å ha fått et 12 poengs forsprang til Manchester City, er Giggs optimistisk for resten av sesongen på United sine vegne.

– Vi må bare opprettholde den gode formen vår, fordi hvis vi fortsetter å få gode resultater tror jeg vi kan holde på ledelsen. Jeg tror vi har nok erfaring i troppen, men vi kan aldri ta noe for gitt, sier Giggs,.

– Noen av spillerne vi har på benken kunne spasert rett inn i startoppstillingen til alle lagene i Premier League. Vi har en veldig sterk tropp og hvis alle holder seg skadefrie bør vi klare å fortsette den gode formen. Men man vet aldri hva som kan skje, så vi må beholde fokuset og gjøre jobben vår, avslutter han.

Powered by Labrador CMS