Real Sociedad v Omonia Nikosia: Group E - UEFA Europa League

Uniteds Europa League-motstandere i storform

Publisert Sist oppdatert

United-troppen setter seg på flyet til Kypros onsdag og møter Omonia Nicosia i den kypriotiske hovedstaden torsdag kveld.

Omonia gjennomførte lørdag en god generalprøve før United kommer på besøk.

Mot Doxa på Makario Stadion ble det en enkel seier med 2-0 noe som gjorde at Omonia klatret opp på 4. plass etter en litt vaklende start på sesongen.

Målene ble scoret av Bruno Felipe og Roman Bezus.

Høydepunktene fra kampen kan du se her:

United står med tre poeng i gruppe E etter to spilte kamper etter å ha tapt den første kampen hjemme mot Real Sociedad 0-1 før det ble 2-0-seier mot Sheriff Tiraspol på bortebane.

Omonia Nicosia har tapt begge sine første kamper, først 0-2 hjemme mot Sheriff før det ble 1-2-tap borte mot Real Sociedad i runde to.

Kampen i Kypros blir viktig for United for å potensielt ikke tape terreng i kampen om avansement i gruppen. Sheriff Tiraspol tar i mot Real Sociedad i Moldova samtidig som United spiller sin kamp på Kypros.

I Spania ble det en ny opptur for Real Sociedad. Laget står nå med tre strake seiere i alle turneringer og leverte en målfest i Girona søndag. Anført av norske Alexander Sørloth med to scoringer vant Sociedad hele 5-3 på bortebane. De resterende målene ble scoret av Brais Mendez, Martin Zubimendi og Takefusa Kubo.

Girona FC v Real Sociedad - LaLiga Santander
I STORSLAG: Alexander Sørloth scoret to mål og hadde en assist mot Girona søndag.

Resultatet gjorde at Sociedad klatret opp på en 7. plass på tabellen og er med i kampen om plassene som gir kvalifisering til Europa også neste sesong.

For moldovske Sheriff ble det en ny enkel seier. Laget fra Tiraspol vant 3-0 på sin ordentlige hjemmebane mot FC Sfantul Gheorghe. Felipe Vizeu scoret to, mens Rasheed Akanbi scoret det siste målet for Sheriff.

Med det befestet Sheriff sin dominans på toppen av tabellen og har seks poengs luke ned til Milsami som ligger på andreplass etter ni spilte kamper.

Powered by Labrador CMS