silvaa

Sociedad ned på jorda igjen, Sheriff vant generalprøven

Publisert Sist oppdatert

United møter Sheriff Tiraspol borte torsdag kveld i det som blir en meget viktig Europa League-kamp, og det moldovske laget fikk søndag en fin generalprøve til den kampen.

Det ble nemlig 2-0-seier i toppkampen mot Milsami, som lå på 2. plass før avspark.

Målene ble scoret av Pernambuco og Atiemwen.

Du kan se høydepunktene fra kampen her:

Siden United tapte mot Real Sociedad og Sheriff slo Omonia Nicosia torsdag, så blir torsdagens kamp i Moldova viktigere enn den ellers ville vært.

Det sier seg selv at United ikke ønsker å havne i en posisjon der de står med null poeng mens for eksempel både Sheriff og Sociedad står med seks poeng etter to kamper.

Et tap må dermed unngås. Helst må det bli seier, for å ha stø kurs mot Europa League-avansement.

I Spania ble det en nedtur for Real Sociedad søndag, etter at de slo United 1-0 på Old Trafford torsdag, i det som var lagets tredje 1-0-seier på tre forsøk borte denne sesongen.

Søndag ble det imidlertid et 2-1-tap borte mot Getafe, noe som betyr at laget falt til 11. plass på tabellen. Straffe-målscoreren fra Old Trafford, Brais Mendez, scoret igjen, men det holdt ikke da målet først kom etter at Getafe hadde gått opp i en 2-0-ledelse.

For kypriotiske Omonia Nicosia, som United skal møte to ganger i løpet av én uke tidlig i oktober, ble det en ny nedtur i helga.

De tapte hele 0-3 hjemme mot Sheriff torsdag kveld, og søndag ble det et 2-1-tap borte mot Apollon for manager Neil Lennon. Med bare tre poeng av ni mulige så langt så ligger laget dermed på nedre halvdel i den kypriotiske ligaen.

Powered by Labrador CMS