bfba

– Dette resultatet fikk vi takket være Old Trafford

Publisert Sist oppdatert

United havnet under 0-1 mot Barcelona, akkurat som de har havnet under mot Barcelona borte, City hjemme, Leeds, Aston Villa og Chelsea, men de kom tilbake og fikk likevel med seg noe fra kampen.

Onsdag ble 0-1 nemlig til 2-1-seier, 4-3 sammenlagt og avansement i Europa League mot den suverene La Liga-lederen.

– Troen innad i laget er der, men fansens tro på oss – den er helt fantastisk. De har hjulpet oss i vanskelige øyeblikk denne sesongen. Vi har levert noen fantastiske comeback, og vi vet selvsagt også at det er noe United er kjent for. Det var et fantastisk resultat, begynte Bruno overfor BT Sports.

– Fansen har også vært med oss i de tøffeste øyeblikkene. Denne sesongen har vi vært gode, de har vært gode, men dette, i dag, var noe annerledes.

– Du kan føle at det er noe spesielt nå mellom dem og oss. De ser nok at vi gjør alt vi kan for å vinne kamper for dem, og i dag – Old Trafford løftet seg. Det var derfor vi fikk seieren. Når vi også fikk et tidlig mål etter pause så visste vi også at de kom til å stå bak oss. Dermed handlet det bare om tid før scoring nummer to kom, sa han videre.

United-kapteinen likte imidlertid ikke at det ble straffemål imot.

– Jeg symes ikke at det var straffe, nei. Jeg synes ikke at jeg touchet ham nok. Han sa at jeg holdt ham, men han falt jo fremover. Det er ganske komplisert hvis jeg faktisk holdt ham, da burde han jo falt bakover. Vi fikk flere tøffe avgjørelser mot oss, men det viktigste var at vi snudde det, sa han til Viaplay.

– Vi brukte begge hendene, men jeg vil ikke si mer, siden jeg da kan bli straffer for å være respektløs, sa han til BT Sports.

– Vi visste også at ett mål kunne endre ting. Vi visste at vi er kapable til å score mål. Vi skapte også ting før pause, blant annet en sjanse jeg misbrukte og da 1-1 kom var det å jage på for å få nummer to.

Den kom også, men det blir ingen feiring.

– Nei, det som skjer i kveld får holde. Vi må bare se fremover nå som vi er med i fire turneringer. Det er noe vi ønsker, men samtidig betyr det mange kamper, sier Bruno.

Neste kamp er også en finale – søndagens ligacupfinale mot Newcastle.

Se høydepunktene fra kampen her:

 

Powered by Labrador CMS