daloteriksenmaguire200423

Ute av Europa League etter nytt Sevilla-mareritt

Så skulle drømmen om et Europa League-trofé denne sesongen ryke da Sevilla slo et nærmere sjanseløst Manchester United 3-0 i returoppgjøret – og 5-2 sammenlagt i favør spanjolene.

United fikk en verst tenkelig start på kampen da en uorientert Harry Maguire ble spilt opp av David de Gea og mistet ballen til Erik Lamela, før Youssef En-Nesyri satte ballen i nettet i det 8. minutt.

Fem minutter før pause fikk Sevilla en scoring annullert for en hårfin offside, men rett etter hvilen doblet vertene ledelsen da Loïc Badé steg til værs på en corner og med skulderen sendte ballen over De Gea og via tverrliggeren.

Om ikke det var nok skulle De Gea også tabbe seg fullstendig ut da Sevilla gikk opp i 3-0. Langt ute på egen banehalvdel misset spanjolen med et mottak, som En-Nesyri plukket opp og fikk en enkel jobb med å sette ballen i det åpne buret.

En 2-0-ledelse på Old Trafford endte til slutt med 2-5, og dermed sa det stopp i kvartfinalen for United denne gang.

Tapet betyr også at et spansk lag nå har slått United ut av en europeisk turnering i seks år på rad.

Sevilla står for tre av dem, og på totalt fem kamper har United heller aldri vunnet en kamp mot spanjolene.

UNITED: De Gea – Wan-Bissaka (Shaw 46), Lindelöf, Maguire, Dalot – Casemiro, Eriksen (Elanga, 86) – Antony, Sabitzer (Fred, 68), Sancho (Rashford, 46) – Martial (Weghorst, 54).

Ubenyttede innbyttere: Butland, Vitek, Malacia, Pellistri, Iqbal.