sevma

To røde og dramatisk sprekk for Sevilla før United-kampen

Torsdag kommer spanske Sevilla til Old Trafford for den første kvartfinalen i Europa League.

Oppladningen ble imidlertid ikke den beste.

I helga ledet de 2-0 hjemme mot Celta Vigo frem til det 88. minutt, men likevel ble det ikke seier.

Så skal det sies at de hadde imponert med å ta ledelsen 2-0, etter først å måtte tåle et svært tidlig rødt kort. 1-0 kom på corner, 2-0 kom etter en gjenvinning og knallskudd i hjørnet, men så sprakk det altså i kampens siste minutter.

Først ble det 2-1 i 89. minutt.

Så ble det 2-2 tre minutter på overtid, før kampen ble avsluttet et nytt rødt kort for protester etter utlikningen.

Sevilla har slitt stort denne sesongen. De ligger kun på 13. plass i La Liga, men de siste ukene har det vært tegn på bedring.

De fikk ny trener, José Luis Mendilibar i landslagspausen, og med ham vant de først 2-0 borte mot Cadiz. Deretter så de altså ut til å ta tre nye poeng i helga til tross for et tidlig rødt kort – før det altså raknet helt på tampen i helga.

Det er verdt å merke seg at den marokanske spissen Youssef En Nesyri har scoret i begge kampene under lagets nye trener.

11eren mot Celta: Dmitrovic – Navas, Bade, Gudelj, Acuna – Fernando, Gueye – Suso, Lamela, Gil – En-Nesyri