– Jobber beinhardt hver dag selv om jeg ikke spiller fast

Det står ikke på vilje for Sergio Romero som alltid er klar til å ta på seg hanskene når det trengs.

Publisert Sist oppdatert

Sergio Romero voktet buret mot Partizan Beograd tidligere i gruppespillet, og mye tyder på at han skal gjøre det igjen når kamptidspunktet melder sin ankomst.

Da Manchester United spilte det motsatte oppgjøret i Serbia holdt argentineren nullen for 28.ende gang i sin 47.ende kamp for klubben. 

Den statistikken gleder sisteskansen.

– Det gjør meg avslappet, men også veldig glad, sier Romero til klubben.

– Selv om man ikke spiller uke inn og uke ut, jobber man fortsatt beinhardt hver eneste dag. 

Troppen: disse er med mot Partizan Beograd

STÅR PÅ: Romero og de andre keeperne trener like hardt som en vanlig førstekeeper.
STÅR PÅ: Romero og de andre keeperne trener like hardt som en vanlig førstekeeper.

– Vi jobber ekstremt hardt, Lee (Grant) og meg selv, sammen med David (De Gea), slik at vi kan levere om vi skulle bli satt inn i startelleveren.

– Det at jeg har holdt nullen i litt over halvparten av kampene jeg har spilt gir meg ro i sinnet. Det gjør at jeg opprettholder troen på at hva som helst kan skje, og at alt jeg trenger å gjøre er å fortsette å jobbe hardt og vente på mulighetene. 

I kveld venter Partizan Beograd, og Manchester United kan sikre avansementet fra gruppe L Iallfall om United leverer en like god kamp som det Romero mener de gjorde i Serbia.

– Vi spilte meget bra i borte mot dem. Sjansene som Partizan fikk ble enten reddet av meg eller klarert av forsvaret, sier han og legger til:

– Vi prøvde å blokkere hjørnesparkene deres siden de har en del høye spillere. Jeg tror det var en tilnærmet perfekt kamp fra vår side, til tross for at baneforholdene ikke inviterte oss til å spille god fotball.

NY NULL? Om Romero holder buret rent mot Partizan Beograd på torsdag vil han ha holdt nullen i 60.42% av kampene han har spilt for Manchester United.
NY NULL? Om Romero holder buret rent mot Partizan Beograd på torsdag vil han ha holdt nullen i 60.42% av kampene han har spilt for Manchester United.

Avslutningsvis trekker keeperen frem viktigheten av Anthony Martials straffespark, og de tre poengene som ble tatt med hjem til Manchester.

Det er stor sannsynlighet for at Ole Gunnar Solskjær velger å sette argentineren mellom stengene mot Partizan.

Det tror iallfall vi i redaksjonen – les resten av våre vurderinger (+) om laget før Europa League-kampen. 

Powered by Labrador CMS