Skjermdump: MUTV

– Måten vi jobber på vil ikke endre seg

MANCHESTER: Den strukturelle endringen med to nye direktører kan virke betydelig, men Ole Gunnar Solskjær sier klubbens spillerrekruttering vil fortsette som før.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har jobbet sammen med John i flere år allerede og vi har et veldig godt samarbeid. Vi passer rett og slett godt sammen, og jeg snakker med ham nesten daglig, i alle fall flere ganger i uken, forklarte Solskjær på onsdagens pressekonferanse før Europa League-kampen mot AC Milan.

LES OGSÅ: Derfor er de ferske regnskapstallene gode nyheter

– Spennende å se hvordan markedet reagerer

På spørsmål fra united.no om Solskjær ser de ferske regnskapstallene fra United som et mulig vendepunkt etter et trøblete år med coronapandemien, og hvordan de to nye direktørene, John Murtough og Darren Fletcher vil kunne bistå ham på overgangsmarkedet, svarte United-manageren følgende:

NYE DIREKTØRER: John Murtough (t.v) og Darren Fletcher har fått nye stillingsbeskrivelser i United som henholdsvis fotballdirektør og teknisk direktør.

– Alle i fotballen, verden over, har blitt rammet og berørt av pandemien. Det vil bli interessant å se hvordan markedet responderer i sommer. Vi jobber alltid for å hente gode spillere til Manchester United, men selve prosessen rundt spillerrekrutteringen vår kommer til å fortsette på samme måte som tidligere.

– Vi samarbeider allerede veldig godt, og trenerteamet, speiderteamet og analyseteamet har samarbeidet godt i flere år. Kommunikasjonen er allerede veldig god, forklarer United-manageren videre.

– Fletcher vil kombinere rollene

John Murtough får nå formelt det øverste ansvaret for spillerlogistikken, mens den tidligere United-spilleren Darren Fletcher vil fokusere mer på koordineringen av en langsiktig utvikling som teknisk direktør.

FOFREMMET: Darren Fletcher vil fortsette som en del av Ole Gunnar Solskjær trenerteam selv om han nå er blitt forfremmet til teknisk direktør i United.

Fletcher har vært en del av Solskjærs trenerteam og vil fortsette med den jobben, om enn i noe mindre grad. 

– Jeg har visst om disse to ansettelsene en stund og er glad for at de nå er på plass.  Jeg har som nevnt kjent John en god stund allerede. Vi samarbeider godt, og det har gitt oss kontinuitet. Samtidig kommer det også nå nye idéer fra Darren som vi kan dra nytte av, forklarer Solskjær.

Manchester United møter AC Milan i den første åttedelsfinalen av Europa League på Old Trafford torsdag kveld.

Blant spørsmålene Solskjær fikk var hvilke tanker han gjør seg om Edinson Cavanis fremtid i klubben etter at faren Luis fortalte at spissen ønsker seg hjem til Latin-Amerika.

Her kan du lese hva Solskjær svarte, samt hvilke spillere som er ute med skader til torsdagens kamp. 

Powered by Labrador CMS