Sheriff Tiraspol v Manchester United: Group E - UEFA Europa League

– Det er helt utrolig!

Lisandro Martinez og Jadon Sancho etter 2-0-seier i Europa League.

Publisert Sist oppdatert

Den argentinske midtstopperen var både tydelig overrasket og stolt da han stilte til intervju med MUTV og fikk spørsmål om hvordan det var å allerede ha blitt en favoritt blant supporterne.

– Jeg er veldig glad og litt overrasket over det, men samtidig føler jeg meg veldig stolt. Å komme hit, til den beste klubben i verden, og supporterne synger «Argentina, Argentina, Argentina» … Det er helt utrolig, sier han til klubbens offisielle TV-kanal.

Argentineren var også svært glad på Cristiano Ronaldos vegne. Portugiseren scoret sitt første mål i Europa League og endte samtidig måltørken.

– Vi vet hvor stor Cristiano Ronaldo er, og det var veldig viktig for selvtilliten og for oss at han scorte og at vi vant 2-0, sier Martinez.

For lagkamerat Jadon Sancho sin del startet oppladningen til kamp med vraking til England-troppen av Gareth Southgate. United-spilleren virket imidlertid lysten på å vise seg frem i Moldova og scoret kampens første på lekkert vis.

– Det er selvsagt et av målene mine (å komme med i troppen). Det er leit at jeg ikke kom med, men jeg må fokusere på meg selv og jobbe hardt uke inn og uke ut. Og det er det jeg skal gjøre, sier han til MUTV.

Her kan du lese hva Erik ten Hag sa etter seieren.

Her kan du se målene og høydepunktene fra kampen:

 

Powered by Labrador CMS