Ønsker også så klart å starte kamper: Jesse Lingard

– Alt å spille for

Jesse Lingard om kveldens viktige EL-kamp.

Publisert Sist oppdatert

Europa League-møtet med Feyenoord blir et slags enten eller for Manchester United. Enten blir det seier og et stort steg på veien mot en plass i trekningspotten til turneringens utslagsfase, eller så blir det tap og en formålsløs tur til Svartehavskysten om 14 dager. Joda, det kan selvsagt ende uavgjort også, men heller ikke det vil være til særlig nytte i den situasjonen United befinner seg i for øyeblikket.

Jesse Lingard er imidlertid ikke den som fokuserer på de negative aspektene som ligger og lurer  under overflaten. I et intervju med klubbmagasinet Inside United gir han tvert imot uttrykk for stor tro på at spillerne vil oppnå sitt mål om å klatre ut av gruppespillet og kvalifisere United for 1/16-finale i februar.

– Med seier på torsdag vil vi ligge godt an til å gå hen og vinne gruppen. Og, spesielt siden vi spiller på hjemmebane og har fansen i ryggen, er sjansen stor. Uansett er det viktig å gå utpå og sørge for et godt resultat, sier Lingard, som ikke var i turfølget til det forrige møtet med Feyenoord. Isteden ble han sittende hjemme, hvor han fulgte det han omtaler som «et tilsynelatende tøft oppgjør» på tv.

gettyimages-625337382-2
23. nov. 2016: Feyenoord i trening på Old Trafford.

Spilletid?

Hvorvidt Lingard blir involvert denne gang gjenstår å se. Bortsett fra 90 minutter for England mot Spania har ikke 23-åringen startet en kamp siden Burnley var på besøk i slutten av oktober. Han har heller ikke vært i United-aksjon siden sitt korte innhopp mot Swansea en uke senere. Men, uansett om José Mourinho finner plass til ham mot Feyenoord eller ikke, er fotrappe Lingard klar i sin innstilling til oppgjøret:

– Det aller viktigste er at laget slår tilbake og vinner kampen til beste for hele klubben.

Kampen starter klokken 21.05, og sendes på MAX i Norge, Kanal 9 i Sverige, og 6’eren i Danmark (Kampen kan også streames via Dplay).

Powered by Labrador CMS